Nova vest
Košarka

Subota, 07.08.2010.

19:58

Ivković: "Bolji nego u prvom meču"

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je da je njegov tim igrao bolje protiv Irana nego protiv Novog Zelanda.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Naš nacionalni tim savladao je selekciju Irana rezultatom 96:68 u drugoj utakmici na Adidas kupu u Istanbulu.

Ivkovićeve izabranike u nedelju očekuje susret sa timom domaćina, Turskom.

"Ovo je druga utakmica u pripremnom periodu i igrali smo bolje nego u prvoj protiv Novog Zelanda kada smo samo jednu četvrtinu odigrali na nivo koji se od na očekuje, to je tada bio treći period. Ali, sada smo mnogo bolje kontrolisali igru. Dali smo priliku mladim igračima. Posebno sam zadovoljan uslovima koje imamo ovde u Istanbulu. U naredna četiri dana očekuju nas još dve veoma značajne utakmice sa selekcijom Turske" , rekao je Ivković.

Najefikasniji u repreznetaciji Srbije u meču protiv Irana bio je Aleksandar Rašić sa 16 poena.

"Kao što je rekao selektor, sada smo igrali bolje nego u prvoj utakmici, mada ima još dosta prostora za napredak. Posle ovog turnira nas očekuje još mnogo jakih utakmica koje će nam poslužiti da doradimo detalje u igri do početka Svetskog prvenstva u Turskoj", izjavio je Rašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu