Nova vest
Košarka

Subota, 26.06.2010.

20:28

Jariću interesantan Olimpijakos

Grčki mediji i dalje nagađaju ko će sve pijačati Olimpijakos, a poslednji u nizu je spski plej Marko Jarić.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Jarić nema direktne kontakte sa zainteresovanim klubovima, ali ističe da je Pirej primamljiva sredina.

"Imam grčki pasoš koji u svakom trenutku mogu da produžim i Olimpijakos je jedan od timova koji bi bio interesantan za nastavak moje karijere, ali jedno je sigurno da ne želim na brzinu da donosim odluke".

"Trenutno sam u Madridu i sada zaista ne znam da li ću sledeće sezone nastaviti da igram, ovde ili negde drugde", rekao je za kosarka.rs Marko Jarić.

Nekadašnji reprezentativac igračko iskustvo sticao je u jakim klubovima grčke, italijanske, španske i NBA lige. Jarić nigde ne žuri i napominje da je prelazni rok tek počeo i da ima vremena za donošenje konačnih odluka, naročito kada se radi o odlasku u ekipe koje još ni trenera nemaju.

"Mnogo klubova prolazi kroz tranziciju. Prvo i osnovno je da klubovi znaju kojim budžetom raspolažu, a zatim i koji će im trener voditi ekipu, pa tek onda, u dogovoru sa njim, da sastavljaju tim. Zato ponavljam da vremena još ima".

Na pitanje da li je možda razmišljao o završetku igračke karijere, Jarić se nije dvoumio.

"Moja ljubav prema košarci je još toliko velika da na tu ideju nisam ni pomislio, pa tako da o njoj ne želim ni da pričam".

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Jarić jedan od pet igrača koji će ovog leta napustiti Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu