Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.04.2010.

23:06

Janakis: "Dule može sve"

Trener košarkaša Olimpijakosa Panajotis Janakis rekao je da je Duško Vujošević najzaslužniji za Partizanove uspehe.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

„Partizan je oduvek bio vrlo jak tim. Sećam se „crno-belih“ kao velikog protivnika. Kao i danas, imali su ekstra talentovanu ekipu. Sećam se da je Duško radio sa velikim igračima i poštujem ga zbog toga. I tada je Partizan imao mladu ekipu, ali razlika je u tome što Vujošević danas ima iskustvo i može sve da uradi“, rekao je Janakis.

Partizan i Olimpijakos se sastaju u polufinalu Evrolige 7. maja u Parizu i biće to treći međusobni okršaj dva tima ove sezone. U Beogradu su slavili „crno-beli“, u Atini „crveno-beli“.

„Kada igrate sa ekipom sa kojom ste već odmerili snage, morate da budete pametniji i bolji nego u prethodnoj utakmici. Recept za uspeh je da uvidite problem i da ga potom rešite. U životu je uvek tako, morate da se suočite sa problemom i da sa njim napredujete“, kaže trener Olimpijakosa.

Jedan od klučnih igrača ove sezone u ekipi Olimpijakosa je i srpski reprezentativac Miloš Teodosić.

„Svi igrači su napredovali, on takođe. Nekada je to stvar razuma i strpljenja. To je najvažnije, posebno kada je reč o utakmicama koje odlučuju o titulama“, kaže Janakis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu