Nova vest
Košarka

Utorak, 06.04.2010.

11:02

Uhapšen napadač na Miloševića?

U ponedeljak je uhapšen Bojan Mihajlović iz Odžaka za koga se osnovano sumnja da je u Novom Sadu fizički napao košarkaša Partizana Strahinju Miloševića.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Predstavnica za odnose sa medijima novosadske Policijske uprave Mileva Tomić rekla je da se „Mihajlović tereti da je sa Damirom Mihajlovićem iz Odžaka i Goranom Pešićem i Mihajlom Smiljanićom iz Novog Sada fizički napao Miloševića, odnosno da su njih četvorica izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja.“

Policija je u Odžacima lišila slobode i Gojka Ćulibrka koji se tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, kazala je Tomićeva i dodala da za trojicom saučesnika u napadu na Miloševića policija intenzivno traga.

Košarkaš Partizana Milošević povređen je u incidentu koji se dogodio u nedelju oko dva sata ujutro u Novom Sadu, kada su ga ispred kafića ’Studio’ u centru grada napala četvorica radnika obezbeđenja i zadala mu više udaraca u predelu glave.

Prema prvim informacijama, Milošević je zadobio lakše telesne povrede, ali će se stepen povreda znati tek posle detaljnih pretraga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu