Nova vest
Košarka

Petak, 05.02.2010.

15:49

Nikolić: Ispunili smo zactrani cilj

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca ugostiće u 20. kolu NLB lige ljubljansku Olimpiju sa nadom da će prekinuti seriju od tri uzastopna poraza u tom takmičenju.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić, koji je ranije tvrdio da se plaši rezultatske krize, ocenio je da su za tesan poraz od Zagreba u prošlom kolu Šumadinci sami krivi. "U Zagrebu smo bili jako blizu trijumfa, ali smo na kraju skupo platili nekoliko grešaka u finišu utakmice i ostali bez bodova", rekao je trener Nikolić.

On je istakao da se ne plaši izazova u nastavku sezone i dodao da sada očekuje pravu reakciju kod svojih igrača. On je, takođe, podsetio da je Radnički obezbedio opstanak u regionalnom takmičenju i da je na taj način ispunio zactrani cilj u premijernoj sezoni u NLB ligi.

"Napravili smo veliki posao, iako funkcionišemo u veoma teškim uslovima. Došlo je vreme za forsiranje mladih igrača od kojih mnogo očekujemo u budućnosti", zaključio je je Nikolić i dodao da je za talenotvane pojedince svaki meč u ovakvoj konkurenciji od ogromnog značaja.

Iskusni strateg, koji očekuje veliku podršku sa tribina u duelu sa Olimpijom, u tom meču može da računa na sve igrače. Utakmica između Radničkog i Olimpije igra se u subotu, od 18 časova u hali "Jezero" u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu