Nova vest
Košarka

Sreda, 27.01.2010.

21:28

BIBL: Polovičan uspeh srpskih ekipa

U utakmicama 7. kola BIBL lige, Metalac je u Valjevu pobedio Rilski Sportist iz Bugarske 77:70, dok je OKK Beograd poražen od Levskog u Sofiji 92:84.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

U A grupi Metalcu je ovo četvrta pobeda, dok je OKK Beograd u B grupi doživeo drugi poraz. Srpski klubovi se bore za plasman na završni turnir za titulu prvaka Balkana, koju brani Rilski Sportist. Metalac je drugi iza Lovćena, dok OKK Beograd deli prvo mesto sa Feni Industries iz Kavaradaca (Makedonija) i Levskim.

U A grupi doskora vodeći GAZ Metan Medias iz Rumunije kažnjen je gubitkom već osvojenih bodova na nekim utakmicama zbog toga što je,
mimo propozicija, u sastavu imao četvoricu stranaca van Evrope, pa mu preti diskvalifikacija.

Takmičenje se nastavlja 10. februara, kada Metalac u osmom kolu dočekuje Lovćen sa Cetinja, dok OKK Beograd igra sa Mornarom iz
Bara.

Balkanska liga osnovana je prošle sezone i čini je 12 klubova iz Bugarske, Rumunije, Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu