Nova vest
Košarka

Sreda, 09.12.2009.

10:39

Kasun: "Dule bi i sa ženama do F4"

Centar Efes Pilsena Mario Kasun u sjajnom raspoloženju dolazi u Beograd, gde će u četvrtak igrati meč petog kola Evrolige protiv Partizana.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Iskusni košarkaš već je upoznat sa atmosferom koja vlada u hali "Pionir" tokom utakmica Evrolige, pošto je bio na parketu, kao član Barselone.

"Navijači Partizana prave fanstastičnu atmosferu. Oni su najbolji na svetu. Neverovatno bodre tim, ja bih "ubio" za takve navijače. U takvom ambijentu, kada sve sa tribina grmi, zadovoljstvo je igrati, a ne kao kod nas u Istambulu, u dvorani Efesa, gde dođe 150 ljudi, a od toga je 70 obezbeđenje", ističe Kasun.

On kaže da neće reagovati na eventualne prozivke, pošto se uvek isključi. Ponese ga navijanje, oseti se kao da je među svojima i skače na svaki huk.

"U prvoj utakmici u Abdi Ipekčiju Efes je slavio protiv Partizana. Nije bilo lako. Crno-beli imaju odličan sastav i čeka nas pakleno težak meč. Veoma cenim sve igrače Partizana, kao i njihovog trenera koji je vrhunski stručnjak. Vujošević zna da iskoristi i najmanje delić talenta svakog košarkaša. Da mu daju ženski tim, on bi ga doveo do muškog fajnal-foura", kaže Kasun.

Hrvatski centar je na kraju istakao da su ambicije Efesa ove sezone dolazak do fajnal-foura Evrolige, a do tog cilja mogu doći samo sa maksimalnom koncentracijom i zalaganjem na svakoj utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu