Nova vest
Košarka

Sreda, 16.09.2009.

19:24

Teodosić: "Loš početak, dobar kraj"

Košarkaški reprezentativci Srbije Miloš Teodosić i Milenko Tepić rekli su da su loše počeli meč protiv Litvanije jer su već razmišljali o četvrtfinalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ovo je jako važna pobeda pred četvrtfinale. Nismo počeli najbolje što možemo, ušli smo u meč možda previše opušteno, jer znamo da im ova pobeda ništa nije značila. U suštini, ova pobeda ništa bitno ne menja, samo protivnika u četvrtfinalu", rekao je Teodosić, najbolji igrač meča.

"Treba sada da se koncentrišemo, sutra u 21 igramo protiv Rusije. Četvrtfinale je jedna utakmica i to je to. Rusi možda deluju kao slabiji tim od Francuske, ali uopšte nisu naivni. Treba da se prvo odmorimo, a onda koncentrišemo na utakmicu", rekao je Teodosić.

Plejmejker Srbije završio je utakmicu sa 20 poena i 12 asistencija, ali je rekao da ne želi da priča o svojoj igri, samo o igri tima, što je namera u kojoj ga nisu omela ni novinarska podsećanja da je posle prve utakmice bio jako kritičan prema sebi.

"Tim je igrao sjajno, ne bih pričao o svojoj igri...Treba da se komentariše kada se odigra loše, a kad se igra dobro, to je zasluga tima", rekao je Teodosić.

Tepić je rekao da je utakmica bila teška i priznao da je selekcija Litvanije iznenadila Srbiju.

"Teška pobeda, jako teška utakmica. Igrala je dobro Litvanija, nismo ih možda očekivali u ovom izdanju. Verovatno smo bili koncentrisani na ono što dolazi sutra. Uspeli smo serijom trojki, možda i srećno pogodjenih, da izvučemo pobedu", rekao je Tepić.

"Svesni smo da je četvrtfinale ključna utakmica, kako za nas, tako i za njih. Za ovo smo igrali, četvrtfinale nam je bilo prvi cilj. Imamo teškog protivnika", kazao je bek Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu