Nova vest
Košarka

Sreda, 07.01.2009.

09:13

Partizan - Panionios (Pionir 20.45)

Košarkaši Partizana igraju večeras odlučujući meč u prvoj fazi Evrolige sa grčkim Panioniosom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-bele bi u devetom kolu grupe D samo pobeda nad Grcima ostavila u konkurenciji za drugu fazu. Partizan dalje ide u slučaju da dobije oba preostala meča (u poslednjem kolu gostuje u Moskvi), skor od 1-1 ostavio bi mu izvesne šanse, a oba poraza bi ga eliminisala. Meč u Pioniru počinje u 20.45.

Posle osam kola i Partizan i Panionios imaju po tri pobede i pet poraza. Dva tima su 13. novembra igrala u Atini, kada je meč završen rezultatom 72:67, a konačni rezultat odlučen je tek posle veštačenja ULEB-a, koji je poništio trojku Novice Veličkovića, uz objašnjenje da je šut upućen po isteku vremena.

Trener Partizana Duško Vujošević pozvao je navijače da podrže klub u ključnom meču., dok Aleksandar Trifunović, koji sedi na klupi atinske ekipe, kaže da njegova ekipa ide na pobedu.

Pored beogradskog meča, na rasplet u grupi uticaće i večerašnji duel Efes Pilsen – CSKA i sutrašnji okršaj Milana sa madridskim Realom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu