Nova vest
Košarka

Nedelja, 02.11.2008.

21:31

Džej-Ar Holden slomio prst

Plejmejker CSKA Džej-Ar Holden polomio je mali prst desne ruke i odsustvovaće sa parketa najmanje tri sedmice.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Posle tri nedelje sa longetom doktori će odrediti da li i kolika pauza predstoji beku šampiona Rusije. Tako je na surov način prekinuta najduža serije odigranih mečeva u Evroligi. Pre ozlede Holden je učestvovao na 164 uzastopna meča u najboljem evropskom takmčenju. Tamnoputi Amerikanac je od dolaska u Moskvu propustio samo osam mečeva, ali nijedan zbog povrede.

Džon Robert Holden je pre CSKA nastupao za letonski LMT, atinski AEK i Ostende. Rođen je u Pensilvaniji, ima 32 godine, a studirao je na Baknelu. Dobio je rusko državljanstvo 2003. godine, a sa nacionalnim timom 'baćuški' osvojio je Evropsko prvenstvo 2007. godine. Tada je Holden u finalu sa Španijom postigao odlučujući koš u završnici meča.

CSKA u ruskom prvenstvu ima skor 3-0, a u Evroligi dve pobede, bez poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu