Nova vest
Košarka

Subota, 10.09.2011.

10:39

Rakočević ipak u Zvezdi?

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević ipak bi naredne sezone mogao ponovo da se nađe u crveno-belom dresu, prenosi „Sport“.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Prema poslednjim informacijama, iako je tako nešto delovalo kao nemoguća misija, postoji sve veća mogućnost da se Rakočević vrati u redove beogradske ekipe.

Kako saznaje „Sport“, on će se po završetku privatnih obaveza u Crnoj Gori ponovo priključiti treninzima kluba, najverovatnije krajem nedelje.

Pregovori su i dalje u toku sa Vladimirom Golubovićem. Novosađanin i reprezentativac Crne Gore je na listi želja igrača koji bi mogli da ojačaju centarsku liniju, dok je sve veća verovatnoća da se u crveno-belom sledeće sezone nađe i Ognjen Aškrabić.

Pored toga, Crvena zvezda je i blizu dovođenja Adama Morisona, trećeg pika sa NBA drafta 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Košarka

Pioniri Partizana šampioni Srbije

Pioniri košarkaškog kluba Partizana osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su u finalu završnog turnira u Arilju pobedili ekipu Mege rezultatom 70:64 (20:20, 17:22, 18:12, 15:10).

Tanjug

15:15

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu