Nova vest
Košarka

Nedelja, 05.07.2009.

12:28

Pešić pred potpisom?

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić najverovatnije ostaje na toj funkciji,pošto se čini da će se pregovori sa trofejnim stručnjakom uspešno završiti.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Pešić se u petak vratio u Beograd posle kraćeg odmora i u subotu se ponovo sastao sa predsednikom Zvezde Slobodanom Vučićevićem. Glavna tema sastanka je bila nastavak saradnje ali i konstruisanje plana za narednu sezonu.

Zvezda nudi Pešiću trogodišnji ugovor vredan 1.2 miliona evra, ali je problem nastao zbog dužine ugovora, pošto Pešić želi da se obaveže samo na jednu sezonu. Pešić takođe zahteva da budžet Crvene zvezde bude koliko je to moguće stabilniji i bez finansijskih trzavica tokom sezone kao što je to bio slučaj prošle godine.

Nezvanično dve strane su postigle načelni dogovor i ostalo je da se usaglase još neki detalji, pa se očekuje da Pešić potpiše novi ugovor u nedelju ili ponedeljak. U prilog tome ide i činjenica da Pešićev menadžer Kapikjoni već duže vreme boravi u Beogradu.

Pešić je prošlog leta došao u klub sa Malog Kalemegdana i doveo Crvenu zvezdu do dva finala i jednog polufinala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu