Nova vest
Košarka

Subota, 03.01.2015.

14:43

Vujošević: Hendikep odsustvo Tepića

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je izostanak Milenka Tepića zbog povrede za meč sa Cedevitom veliki deficit za njegovu ekipu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Cedevita je težak protivnik. Prošle godine su pokazali da se ne plaše pune dvorane, a siguran sam da ih je za sutrašnji meč trener (Jasmin) Repeša pripremio da pokažu hrabrost i čvrstinu. Naša situacija jeste specifična, ali moramo dati sve od sebe i da u svaku sledeću utakmicu udjemo kao da je najvažnija", rekao je Vujošević.

Vujošević je kazao da je ekipa pripremila strategiju da nadoknadi odsustvo Tepića, kao i da će se za meč sa Cedevitom u tim vratiti Aleksandar Pavlović i Đorđe Gagić.

"Dočekujemo Cedevitu sa zdravstvenim problemom Tepića i tu imamo veliki deficit. Znate kako kažu 'Gde ima – tu se preliva, a gde je tanko – tu su i problemi", rekao je trener Partizana koji za 15-ak dana očekuje dva pojačanja.

On je ponovio da tim želi da se plasira na plej-of Jadranske lige.

"Konačan cilj jeste da izborimo plej-of, sa četvrtog mesta ćemo svima biti nezgodan protivnik, a do tada će se vratiti i Edo Murić. Mi smo pružali najslabije predstave baš kada su se povređeni igrači vraćali u tim jer im je potrebno vreme da se uigraju, a ja se nadam da ćemo i sa ovim krnjim timom izboriti plej-of. Ono što želimo je da napravimo čudo", rekao je Vujošević.

Jedan od najboljih igrača Partizana u protekloj polusezoni Milan Mačvan je optimista pred gostovanje Cedevite.

"Radi se o dobroj ekipi, sastavljenoj od dosta talentovanih igrača i dobrih iskusnih igrača. Pokazali su svoje ambicije kada su sastavili tim. Igrajući kroz Evroligu, ostvarili i dobre rezultate. Iskoristili smo ovih par dana da se što bolje pripremimo za meč i da pokušamo da pobedimo u nedelju", rekao je Mačvan.

Utakmica između Partizana i Cedevite igraće se u nedelju u Hali Pionir od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu