Grin odgovorio Barkliju: On je mali

Krilni košarkaš Drejmond Grin odgovorio je na kritike Čarlsa Barklija, koji je Grina nazvao “previše malim i nedovoljno čvrstim“.

Izvor: SO

Utorak, 03.03.2015.

23:55

Default images
Beta/AP

Grin igra na pozicijama trojke i četvorke i visok je 201cm, sedam centimetara više od Barklija.

“Mislim da je on bio i niži od mene, čovek bi pomislio da će me podržati“, kazao je Grin, koji je ranije rekao da je gledao snimke Barklijevih igara kako bi napredovao, “Ali hej, možda on misli da ja ne mogu da osvojim prsten jer on nije uspeo“.

“Preda mnom je još mnogo godina. Čovek koji nikada nije osvojio prsten ne može previše da govori o titulama, zar ne? Nisam siguran ni koliko je on u karijeri osvojio timskih priznanja. Bio je u finalu doduše, ali da kaže da mi nećemo osvojiti titulu jer sam ja premali... Možda on nije osvojio titulu jer je bio premali“, dodao je 24-godišnji Grin.

Momak iz Mičigena ove sezone prosečno beleži 11,1 poen, 8,2 poena i 3,6 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: