Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.02.2020.

09:58

Buskets: Barselona ima problem

Serhio Buskets, vezni fudbaler Barselone, rekao je kako njegov tim ima problema sa izborom igrača zbog "kratke klupe".

Izvor: SN

Autor: SN

Buskets: Barselona ima problem
Photo by Michael Steele/Getty Images

Fudbaleri Barselone odigrali su nerešeno, 1:1, protiv Napolija u Italiji u prvoj utakmici nokaut faze Lige šampiona.

Kao razlog ovog remija, Serhio Buskets naveo je veliki broj povrda i suspenzija, a i on sam će zbog parnih kartona propustiti revanš sa Napolijem 10. marta.

Arturo Vidal će zbog crvenog kartona takođe ići na "hlađenje", dok Đerar Pike ima problema sa povredom i pod znakom pitanja je za "El Klasiko" predstojećeg vikenda.

"Trenutno imamo kratku klupu i to je problem. Semedo i ja smo bili svesni rizika pre utakmice, a dodajmo na to i crveni karton Vidala kao i povredu Pikea, pa ćemo videti ko će sve moći da igra u revanđu. Imamo povrede, imamo suspenzije, ali borićemo se", kaže Buskets.

Kike Setien novi trener Barselone će debitovati na "El Klasiku" ovog vikenda, kada budu gostovali Real Madridu na "Santiago Bernabeu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve