Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.07.2019.

18:30

Zaribao napad Zvezde, Suduva odolela srpskom šampionu!

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova sa Suduvom u Litvaniji, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Zaribao napad Zvezde, Suduva odolela srpskom šampionu!
Foto: B92/PT

Crveno-beli su dominirali tokom većeg dela meča, konstantno pritiskali odbranu domaćeg tima, ali je zakazala završnica srpskog šampiona.

Od 17 šuteva samo je pet išlo u okvir gola, ali nijedan od tih pet nije bio preterano velika opasnost za golmana Karduma.

Pretili su igrači Zvezde sa svih strana, pokušavali preko Marina, Ivanića, Bena, tukli su sa distance Jovičić i Jovančić, iz drugog plana se ubacivao Rodić, ali je "bunker" Suduve bio neprobojan.

Ričmond Boaći je retko dobijao upotrebljive lopte, a ništa se nije promenilo ni ulaskom Milana Pavkova, kao ni Vukanovića u završnici.

Debitovao je Španac Hose Antonio Kanjs, ali je 20 minuta bilo premalo da pokaže koliko ima da ponudi ovom timu.

S druge strane, Suduva je pokazala "zube" i nekoliko puta opasno zapretila timu Vladana Milojevića, posebno u drugom poluvremenu kada je Čeburin promenio sistem igre i zamenio poziciju ofanzivnim igračima.

U nekoliko navrata je Milan Borjan bio u teškoj situaciji, a imao je i malo srećem, pa je na kraju ostalo 0:0.

Revanš je sledeće sedmice na stadionu "Rajko Mitić", 16. juna od 20.45.

Bolji iz ovog dvomeča će u drugom kolu kvalifikacija igrati sa pobednikom duela između finskog HJK Helsinkija i HB Torshavna sa Farskih ostrva.

Poraženi će u drugog kolo kvalifikacija za Ligu Evrope na megdan ekipi Tre Pene iz San Marina.

Tok meča mogli ste pratiti u LIVE BLOGU B92:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

321 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve