Nova vest
Fudbal

Subota, 23.02.2019.

15:53

Mladost lako sa Bačkom, Šapčani do boda u Zemunu

Fudbaleri Mladosti iz Lučana su bez većih problema zabeležili pobedu u 23. kolu Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Mladost lako sa Bačkom, Šapčani do boda u Zemunu
Foto:Starsport

Lučanci su na svom stadionu bili bolji od ekipe Bačke iz Bačke Palanke (5:0), a utakmicu je obeležio dvostruki strelac Aleksandar Pejović.

On je u 11. minutu postigao vodeći gol za domaći tim i to iz penala, da bi potom drugu priliku da savlada golmana gostiju sa 11 metara imao u 37. minutu, međutim, tada nije bio uspešan. Ipak, dobro je reagovao na odbjenu loptu i tako je Mladost povela sa 2:0.

U nastavku, nova tri pogotka. Milan Bojović je u 57. minutu otklonio praktično sve dileme oko pobednika susreta, da bi deset minuta kasnije na 4:0 povisio Predrag Pavlović.

Konačno, u prvom minutu nadoknade u strelce se upisao i Miloš Ristić koji je odlično reagovao posle asistencije od strane Janka Tumbasevića.

U Zemunu su se pre toga sastali Zemun i Mančva iz Šapca, ali na tom susretu nije bilo golova.

Takođe golova nije bilo ni u Kruševcu gde su snage odmerili Napredak i Spartak iz Subotice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve