Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.04.2018.

15:32

"Briga me što smo osvojili titulu na kauču, bitno je da jesmo"

Fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling rekao je da nije bitno na koji način je njegova ekipa osvojila titulu, već da je samo srećan što su je osvojili.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Mančester siti je titulu potvrdio porazom gradskog rivala od VBA, što je izazvalo burne reakcije na društveni mrežama.

"Ovo mi je prva Premijer liga, koga briga kako smo je osvojili, da li na terenu ili na mom kauču, samo sam presrećan što smo je osvojili", rekao je Sterling.

Engleski internacionalac ove sezone postigao je 22 gola i upisao 14 asistencija.

"Od kad sam bio mali san mi je bio da igram fudbal sa svojim drugarima, a titula mi znači sve. Bitno je da se ne zalećemo, lepo je pobediti ali okrećemo se novim izazovima", izjavio je Sterling.

Sterling igra jako dobru sezonu, a najviše zahvalnosti ide menadžeru ekipe Pepu Gvardioli, koji je preporodio krilnog igrača.

"Sa njim se sve vrti oko osnovnih stvari. On vas tera da budete bolji u malim stvarima i to vas čini boljim. On je jedan od najboljih trenera na svetu. Sve što treba da radim je da nastavim da napredujem i da se fokusiram na to da pomognem timu", zajključio je Sterling.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve