Nova vest
Fudbal

Subota, 17.03.2018.

13:43

Levandovski se dogovorio sa Realom?

Pini Zahavi, agent Roberta Levandovskog, navodno je došao do usmenog dogovora sa čelnicima Reala oko prelaska napadača Bajerna u Madrid.

Izvor: LN

Autor: LN

Levandovski se dogovorio sa Realom?
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Levandovski je sa ‘Bavarcima’ pod ugovorom do 2021, ali kako navodi ‘Mundo Deportivo’, Poljak misli da mu je ovo poslednja šansa da potpiše unosan ugovor.

Nakon nekoliko sastanaka sa čelnicima ‘kraljevskog kluba’, ljudi iz ekipe poljskog napadača su došli do dogovora oko ugovora koji bi Levandovski potpisao, a on bi bio na minimum dve godine, sa značajnim povećanjem plate.

Real bi potpisom Levandovskog najverovatnije odustao od dovođenja nekih od zvezda sa kojima je povezivan, kao što su Nejmar da Silva i Hari Kejn.

Bivši igrač Borusije iz Dortmunda je za Bajern potpisao 2014, a za sada je na 183 nastupa ubeležio neverovatna 142 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve