Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2018.

18:50

Zvezdin predlog FSS: Suspendujte kazne protivne Ustavu RS

Upravni odbor FK Crvena zvezda na hitnoj sednici pozvao je FS Srbije da suspenduje odluke Disciplinske komisije o oduzimanju bodova večitim rivalima.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Zvezdin predlog FSS: Suspendujte kazne protivne Ustavu RS
Starsportphoto

"Upravni odbor je doneo odluku da se obrati FSS Srbije sa predlogom da ove odluke Disciplinske komisije suspenduje kao neutemeljene i suprotne Ustavu Republike Srbije, zakonima i osnovnim međunarodno prihvaćenim pravima na javnu reč i kritiku, posebno kritiku javnih funkcionera", ističe se u saopštenju na sajtu crveno-belih.

Kako se navodi, u slučaju da FSS ne suspenduje ove odluke Crvena zvezda će da iskoristi sva svoja prava na žalbu, a posebno žalbu Ustavnom sudu Republike Srbije, s obzirom na nesaglasnost akata po kojima su ove odluke donesene sa Ustavom Republike Srbije.

"UO takođe ocenjuje da učestale prepiske klubova Superlige, ponekad i preterane, samo potvrđuju stav FK Crvena zvezda da je potrebno da postoji Zajednica klubova Superlige i IO Zajednice gde bi svaki od 16 klubova imao svog predstavnika, a na kome bi se problemi analizirali i otklanjali u skladu sa tradicijom u zemlji i praksom u medunarodnom fudbalu", zaključuju iz Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve