Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.02.2018.

12:35

Tavamba: Ne razmišljamo o penalima, biće otvoren meč

Leandro Tavamba, fudbaler Partizana, istakao je svoje mišljenje pred revanš meč sa Viktorijom Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Tavamba: Ne razmišljamo o penalima, biće otvoren meč
Starsportphoto

"Posle prve utakmice odigrane u Beogradu dobili smo jasnu sliku kakav nas protivnik očekuje u Češkoj i samim tim učinićemo sve da budemo spremni na dan meča", rekao je Tavamba, prenosi zvaničan sajt kluba.

Napadač iz Kameruna postigao je jedini gol na meču u Beogardu.

"Bilo je važno da pobedimo kod kuće, ali smo nažalost i primili taj gol iz ofsajda i sada moramo da pobedu tražimo u drugoj utakmici. Mislim da će sama utakmica biti vrlo otvorena, jer protivnik poput njih igra napadački kao i Partizan, a taj stil neguje posebno kod kuće", kazao je napadač Partizana, a potom i dodao:

"Viktorija Plzenj je dobar tim i ozbiljan protivnik dostojan poštovanja, a ujedno neko sa kim možemo da se na ovom nivou takmičenja nosimo. O penalima ne razmišljamo, a ako dođe do toga spremni smo! Imamo odličnog golmana i šutere. Partizan ima jak tim i mi ćemo učiniti sve da prođemo dalje".

Utakmica između Viktorije Plzenj i Partizana na programu je u četvrtak od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve