Nova vest
Fudbal

Subota, 13.01.2018.

21:55

Ben i Hajdin na Kipru, Zvezda se sprema za CSKA

Fudbaleri Crvene zvezde otputovaće u nedelju na Kipar, gde će obaviti prvi deo priprema za nastavak sezone, a trener Vladan Milojević će povesti 32 igrača.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ben i Hajdin na Kipru, Zvezda se sprema za CSKA
Foto: FK Crvena zvezda

Među putnicima biće i Muhamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin, koji su u subotu potpisali ugovore sa klubom.

Na Kipar idu i mlađi, Dejan Joveljić, braća Luka i Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković. Akcenat će biti na fizičkoj spremi i napornijim treninzima i tokom perioda od nedelju dana na Kipru neće biti utakmica.

Utakmice se planiraju za drugi deo priprema koji će crveno-beli odraditi u turskoj Antaliji od 26. januara. Pre toga, u Beograd se vraćaju 21. kada se vraćaju iz Pafosa.

Otputovaće još Damir Kahriman, Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Milan Rodić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Gelor Kanga, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić.

Sezona će se nastaviti 13. februara kada će Crvena zvezda dočekati CSKA Moskvu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve