Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.12.2017.

15:00

Mrkela za B92: Uskoro će se znati da li Boaći ide

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, otkrio je u razgovoru sa Filipom Čukanovićem da je klub dobio brojne ponude za Ričmonda Boaćija.

Izvor: B92

Autor:B92

Mrkela za B92: Uskoro će se znati da li Boaći ide
Foto: B92.net

Boaći igra sjajno ove sezone i privukao je veliko interesovanje inostranih klubova, pa se očekuje da za veliki novac bude prodat.

Još nije potpuno izvesna njegova sudbina u ‘crveno-belima’, ali bi u slučaju prodaje klub dobio značajna finansijska sredstva za predstojeći prelazni rok.

"Interesovanje za Boaćija postoji iz svih mogućih liga u Evropi, dolaze i iz Kine. Ponude su velike i za Crvenu zvezdu i za Boaćija, i mislim da će naredni dani razrešiti dilemu da li ostaje ili odlazi", rekao je Mrkela za B92.net.

Mrkela je otkrio i da karata za "utakmicu decenije" protiv Kelna u četvrtak više nema, kao i da su svi igrači osim Nemanje Radonjića spremni fizički i psihički "da se stave na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću".

Utakmica između Zvezde i Kelna na programu je u četvrtak od 21.05 na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu