Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.12.2017.

09:15

Ovoga nema ni kod nas – velika nužda na tribinama

Na stadionima u Srbiji navikli smo da viđamo sve i svašta, ali ono što su videli navijači na utakmici Sanderlend – Reding je potpuni presedan.

Izvor: B92

Autor:B92

Ovoga nema ni kod nas – velika nužda na tribinama
Printscreen Twitter / Dicka

Jedan navijač Sanderlenda je "uhvaćen" kako na svom mestu vrši veliku nuždu u toku utakmice. Redari su reagovali, a mladić je izbačen sa stadiona.

Mnogi su bili u neverici šta se zaista dogodilo, a nakon što su društvene mreže počele da prenose neverovatnu informaciju, jedan od svedoka događaja je napisao da se isti navijač čudno ponašao i na jednom od prethodnih mečeva.

"100% se dogodilo. Klinac je bio dva reda iza mene. Bio je nesvestan, možda je uneo još nešto pored pića, tako je delovalo iz očiju. Loše se ponašao i pre nekoliko utakmica kada je spavao na sedištu. Danas je samo spustio pantalone do članaka, čučnuo i izbacio to iz sebe. Svi su se oko njega razdvojili, kasnije su došli redari i odveli ga", napisao je jedan od navijača.

Inače, Reding je pobedio sa 3:1 i nastavio očajnu sezonu Sanderlenda koji je sa 14 bodova na 23. mestu engleskog Čempionšipa pa bi do kraja sezone mogli da ispadnu u treći rang engleskog fudbala ako ne počnu da pobeđuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve