Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.11.2017.

16:10

Đukić: Družićemo se i na proleće

Trener Partizana Miroslav Đukić siguran je da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Jang Bojs i obezbedi proleće u Ligi Evropa

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Đukić: Družićemo se i na proleće

Crno-beli dočekuju u četvrtak (21:05) Jang Bojs u petom kolu, a pobedom bi obezbedili prvo evropsko proleće u Evropi posle 13 godina.

Đukić je istakao da crno-beli ne smeju da srljaju i da moraju da budu strpljivi i pametni.

"Svi smo svesni da nas očekuje jedna od najbitnijih utakmica u ovoj godini, veoma važna za prolazak u dalje takmičenje u Evropi, za prezimljavanje. Svi se nadamo da će biti vrhunski ambijent i da ćemo uspeti da ostvarimo naš cilj. Znamo da nas očekuje teška borba i teška utakmica, neizvesna, ali siguran sam da će moji igrači sve učiniti da prodjemo", rekao je Đukić.

Đukić je naveo da mu najveći optimizam pred sutrašnji meč daje to što njegova ekipa napreduje i igra sve bolje.

"Nećemo kalkulisati, idemo na pobedu, mi ne znamo drugačije. Idemo da igramo našu utakmicu, ali smo svesni da ne smemo da pravimo greške. Svaka greška se skupo plaća, morate da budete strpljivi, ne smete da dozvolite da protivnik živi od vaše greške", dodao je trener Partizana.

On je naveo da njegovoj ekipi pred sutrašnji meč nije potrebna dodatna motivacija.

"To su mladi momci za koje sam siguran da će dati 100 odsto, motivacija nije potrebna, treba ih možda opustiti i reći im da će se život nastaviti i u petak. Jedino što treba da urade je da daju sve od sebe, da budemo mi, da budemo Partizana, da posle utakmice možemo da se pogledamo u oči", rekao je Đukić.

Na novinarsko pitanje: "Družićemo se i na proleće?", Djukić je kratko odgovorio: "Svakako, vidimo se 14. februara".

Đukić ne može da računa na svog najboljeg igrača Zorana Tošića zbog žutih kartona. On je naveo da "ima u glavi" ko će ga zameniti, ali nije hteo da otkrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve