Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.11.2017.

10:14

Ibra: Bili biste šokirani što uopšte mogu da igram

Fudbaler Mančester Junajteda Zlatan Ibrahimović je otkrio da je je njegova povreda kolena bila mnogo ozbiljnija nego što se mislilo.

Izvor: B92

Autor:B92

Ibra: Bili biste šokirani što uopšte mogu da igram
Getty Images

Švedski napadač se povredio na meču Lige Evrope protiv Anderlehta, a sve je oduševio povratkom na teren čak mesec dana ranije od očekivanog.

"Đavola" su ovog vikenda pobedili Njukasla rezultatom 4:1, a Ibrahimović je ušao u 77. minutu na oduševljenje svih na Old Trafordu.

"Da ljudi znaju kolika je stvarno bila moja povreda, bili bi šokirani što uopšte mogu da igram fudbal. Bilo je to mnogo više od kolena, ali zadržaću to za sebe... zbog toga nisam ni želeo ni da pričam o tome," rekao je 36-godišnji fudbaler i dodao:

"Nisam želio da požurujem, nije me bilo šest i po meseci. Pratio sam protokol i raspored, išli smo dan po dan. Jedina tajna je naporan rad. Oni koji su mi bliski znaju šta sam radio, svaki dan sam vežbao po pet šest, sati".

Ibrahimović je prošle sezone za Junajted u svim takmiđenjima postigao 28 golova i bio prvi strelac 'Đavola',

"U ovom sam trenutku zahvalan na tome što ponovo mogu da trčim i da se bavim fudbalom. Ne znam što će se dogoditi u budućnosti, ali što god da se dogodi, spreman sam. U godinama sam kada mogu da biram šta želim", rekao je napadač.

Ibrahimović je u avgustu ove godine produžio ugovor s 'Đavolima' na još godinu dana.

"Ne potpisujem petogodišnje, desetogodišnje ugovore, jednostavno sam sretan što sam se vratio i što radim ono što volim."
Murinj mi je rekao: 'Radi šta god želiš, verujem u tebe, znaš što moraš da radiš tako da nisam zabrinut. Ugovor je samo papirologija, ja odrađujem fizički rad,"
zaključio je Ibra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve