Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.10.2017.

11:02

Ronaldo: Ne takmičim se sa Mesijem, era tek počela

Kristijano Ronaldo rekao je se ne takmiči sa Lionelom Mesijem oko individualnih priznanja, ali poručio da njihova era nije ni blizu kraja.

Izvor: B92

Autor:B92

Ronaldo: Ne takmičim se sa Mesijem, era tek počela
Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Portugalac je u ponedeljak na svečanosti u Londonu proglašen za najboljeg fudbalera sveta u izboru FIFA, glasovima selektora, kapitena i novinara reprezentacija, ispred Mesija i Nejmara.

"Ne takmičim se sa Mesijem. On je igrač u istoj eri u kojoj sam i ja. Pet puta je dobijao nagradu za najboljeg fudbalera (Zlatna lopta prim. aut), isto kao i ja. Stvari su jasne. Srećan sam što igram za najbolji tim na svetu i imam priliku da pokažem visok nivo partija", rekao je Ronaldo novinarima u Londonu.

Prema njegovim rečima i dalje se fizički oseća besprekorno i može još dugo da igra na najvišem nivou.

"Veoma sam miran, fizički se sjajno osećam. Ne znam šta može u budućnosti da se desi, ali u ovom lepom trenutku života uživam", dodao je Portugalac.

Na pitanje da li se Mesijeva i njegova era bliži kraju, Ronaldo je u svom stilu odgovorio.

"Još nije završena... Tek je počela", samouvereno je naveo 32-godišnji fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve