Nova vest
Fudbal

Subota, 21.10.2017.

13:49

Milojević: Loše je ako ne zaboravimo Arsenal

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da njegova ekipa mora da se okrene Mladosti u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Loše je ako ne zaboravimo Arsenal
StarSport

"Ne volim da pričam šta je bilo, jer morate sami da se motivišete. Znamo cilj i morate do tog cilja da idete nekim putem. Taj put je nekad krivudav, ali morate da dodjete do onoga što ste zacrtali. Mi naše ciljeve znamo u svim takmičenjima. Takav jedan događaj jeste bio, alo bi bilo jako, jako loše igrači da ostanu u njemu. Ne želim da razmišljam u tom pravcu", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Zvezda će u nedelju od 19 sati dočekati Mladost iz Lučana u 14. kolu Superlige Srbije.

"Očekuje nas zahtevna utakmica protiv ekipe koja je imala dobru sezonu i izašla je u Evropu. Planski se radi, tačno se vidi šta hoće. Oni su ekipa koja uvek ima isti pristup, bez obzira da li igrala kod kuće ili na strani", rekao je trener Zvezde.

Crveno-beli su prvi na tabeli sa 31 bodom iz 12 utakmica, dok je Mladost deveta sa 15 bodova. Milojević je kazao da će se tek posle treninga znati ko će biti u sastavu za sutrašnju utakmicu, ali da zna da Vujadin Savić sigurno neće biti i da će klub u nedelju izaći s više informacija o njegovoj povredi.

On je dodao da psihološka priprema ekipe za mečeve jako bitna u ovim situacijama, posle poraza od Arsenala u Ligi Evrope, jer je "više u glavama igrača, nego što je u fizičkoj pripremi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d