Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.10.2017.

18:58

Falkao dogovorio remi sa Peruancima?

Posle dramatične završnice južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvu, u centru pažnje našao se Radamel Falkao.

Izvor: AK

Autor: AK

Falkao dogovorio remi sa Peruancima?
Foto: YouTube screenshot

Kapiten Kolumbije optužen je da je govorio igračima Perua da uspore u završnici međusobnog duela koji je završen 1:1.

Taj rezultat odgovorao je obema selekcijama, Kolombijci su se plasirali direktno u Rusiju kao četvrtoplasirani, dok je Peru izborio baraž.

Kolumbija je povela u Limi preko Hamesa Rodrigesa, kojem je asistirao upravo Falkao, ali je Peru izjednačio preko Paola Gerera 14 minuta pre kraja.

Usledila je zanimljiva situacija na terenu tokom nadoknade vremena, Falkao je prišao do nekoliko igrača protivničkog tima i "objašnjavao" im nešto skrivajući usta.

S obzirom da je domaćin igrao vrlo energično nakon poravnanja, jer bi mu pobeda donela direktan plasman u Rusiju, spekuliše se da im je Falkao sugerisao da "stanu na loptu", s obzirom da se bližio kraj susreta, a eventualni poraz bi koštao Peru i baraža.

Reklo bi se da su ga poslušali, jer je usledila akcija u kojoj su Peruanci bezidejno dodavali loptu jedan do drugog, do isteka nadoknade vremena.

Ovaj remi ostavio je "ispod crte" i van mesta na Svetskom prvenstvu šampiona Južne Amerike Čile, koji je imao isti broj bodovao kao Peruanci, ali slabiju gol razliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve