Nova vest
Fudbal

Petak, 06.10.2017.

21:13

Kros napustio reprezentaciju Nemačke zbog povrede

Fudbaler Real Madrida Toni Kros propustiće poslednji meč u kvalifikacijama za SP sa reprezentacijom Nemačke kako bi se u potpunosti oporavio od povrede rebra.

Izvor: SM

Autor: SM

Kros napustio reprezentaciju Nemačke zbog povrede
Getty Images

"Mi znamo šta Toni može da nam da. Znamo da uvek možemo da se oslonimo na njega. Odlučujući faktor je bio to što će u potpunosti biti spreman za sledeću sezonu", rekao je selektor nemačke reprezentacije Joakim Lev.

Fudbalski savez Nemačke naveo je da je Kros napustio ekipu u petak ujutru kako bi mogao da se u potpunosti oporavi od povrede.

Kros je nedavno propustio utakmice Reala zbog problema sa istom povredom, ali je igrao za Nemačku protiv Severne Irske. Nemačka je u četvrtak pobedila Severnu Irsku sa 3:1 u devetom kolu Grupe C i tako obezbedila učešće na Svetskom prvenstvu 2018.

Narednu utakmicu selekcija Nemačke igra u nedelju protiv Azerbejdžana i pokušaće da kvalifikacije završi bez poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve