Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.08.2017.

22:40

Milan teško do pobede, Sergej heroj Lacija

Ekipa Milana pobedila je sa 2:1 Kaljari, dok je Lacio došao do pobede nad Kjevom golom Sergeja Milinković-Savića u 89. minutu.

Izvor: PT

Autor: PT

Milan teško do pobede, Sergej heroj Lacija
Getty Images

Izabranici Vinčenca Montele došli su teže nego što je bilo ko očekivao pobede, pošto je meč rešen krajem drugog poluvremena.

"Rosoneri" su do prednosti došli u 10. minutu kada je na asistenciju Susa, Patrik Kutrone savladao Alesija Kranja. Ovakvim otvaranjem činilo se da će domaći igrači stići lako do pobede.

Do poluvremena nije bilo promene rezultata, a onda je usledio šok na San Siru, pošto je u 56. minutu Žao Pedro izjednačio posle asistencije Farijasa.

Milan je krenuo ofanzivnije i to im se isplatilo u 70. minutu, kada je posle uspešnog dodavanja, Suso upisao i gol. Španac je sjajno izveo slobodan udarac, a Kranjo je bio nemoćan. Ispostaviće se da je ovo bio i jedini gol do kraja meča.

Ekipa Lacija slavila je na gostovanju Kjevu, a odlučujući gol na utakmici postigao je reprezentativac Srbije, Sergej Milinković-Savić u 89. minutu.

Imobile je u 11. minutu doveo "Nebesko plave" u vođstvo, a do poluvremena Pućareli je izjednačio na 1:1. Do kraja meča bilo je prilika na obe strane, ali je ipak Lacio uspeo da dođe do pobede.

I to zahvaljujući Sergeju, koji je bombom sa nekih 20 metara savladao Stefana Sorentina.

U ostalim utakmicama, Sampdorija je iznendala Fiorentinu na "Artemio Frankiju" 2:1, a od trojice srpskih igrača, na terenu je bio samo Nenad Tomović. Mladi Milinković koji je ovog leta stigao iz Partizana bio je na klupiu Viole, dok je Filip Đuričić na drugoj strani isto bio na klupi.

Ekipa SPAL ostvarila je istorijisku pobedu, pošto je sa 3:2 pobedila Udineze. Ovo je bio prvi trijumf u istoriji ovog kluba u Seriji A. Herojski gol za domaće igrače postigao je Luka Rico u 90+4 minutu.

SPAL je vodio sa 2:0, gosti su uspeli da izjednače, ali je onda u nadoknadi vremena Rico izrastao u junaka.

Krotone i Verona su odigrali bez golova, dok je Napoli sa 3:1 pobedio Atalantu. Golove za klub iz Napulja postizali su Zjelinski, Mertens i Rog, dok je Kristante dao jedini gol za goste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve