Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.08.2017.

18:22

Prelazak iz Intera u Milan? Loša ideja

Inter je spreman da ponudi 25 miliona evra za fudbalera Milana Susa i omogući Špancu da promeni svlačionicu na San Siru, prenosi Gazeta delo Sport.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Prelazak iz Intera u Milan? Loša ideja
Getty Images

Pre toga, "neroazuri" očekuju priliv novca od prodaje Jovetića, Kandreve ili Brozovića da bi se otvorilo mesto za Susa i izbegli problemi oko finansijskog fer-pleja UEFA.

Postoji interesovanje za svu trojicu fudbalera, Čelsi je ozbiljan u nameri da angažuje Kandrevu na zahtev menadžera Antonija Kontea, Brozović se nalazi na meti klubova iz Premijer lige, Jovetić turskih, a i pozajmice su u opticaju.

Milan je mnogo novca uložio ovog leta i mora da se odrekne nekog igrača baš zbog pravila UEFA, a veruje se da bi to mogao da bude upravo Suso.

Prelazak iz Milana u Inter i obrnuto nije senzacija u Italiji, a poslednji koji je zamenio dres rivala bio je Antonio Kasano pre pet godina kada je stigao medju "neroazure".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve