Nova vest
Fudbal

Petak, 04.08.2017.

15:00

Iliev: Samo ne Videoton; Đukić: Mi smo Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da nije želeo Videoton u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali ističe da je optimista.

Izvor:

Autor:

Iliev: Samo ne Videoton; Đukić: Mi smo Partizan
StarSport

"Ako nešto nisam želeo, onda je to da izvučemo Videoton iz razumljivih razloga. Marko Nikolić bio je do juče naš trener, dobro poznaje ekipu, još dvojica naših bivših igrača su tamo, Danko Lazović i Marko Šćepović... Iz ove grupe timova koji su bili na žrebu, sigurno da većina navijača nije želela dvomeč sa Videotonom", rekao je Iliev.

Fudbaleri Partizana će u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati protiv mađarskog Videotona, odlučeno je žrebom u Nionu.

Prva utakmica igra se 17. avgusta, revanš 24. avgusta, a Ilev je rekao da Partizan sigurno neće potceniti Videoton.

"Znamo kvalitete trenera koji su vanserijski, znamo kvalitet dvojice naših igrača koji su tamo. To je klub s najvećim budžetom u Madjarskoj i uvek su najveći favoriti za osvajanje titula... Medjutim, dvomeč sa Olimpijakosom nam daje za pravo da verujemo da smo mi ta ekipa koja bi trebalo da prodje ovaj dvomeč", rekao je Iliev, ali je i upozorio da ekipa mora biti obazriva.

"Imamo dovoljno vremena da se ekipa uigra, a ja sam, kao i uvek, optimista. Takav sam bio protiv Olimpijakosa, zašto sada ne bih bio", dodao je.

Sportski direktor je rekao da crno-beli do kraja prelaznog roka žele da dovedu još jedno pojačanje.

"Želimo još jedno pojačanje, da budemo još konkurentniji, jer se pripremamo za tri fronta. Ali, za utakmicu sa Videotonom imamo popunjenu ekipu", zaključio je Iliev.

Trener crno-belih Miroslav Đukić rekao je da je Videoton ozbiljna ekipa, ali da njegova ekipa želi da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope.

"Videoton je ozbiljna ekipa, dobar protivnik. Biće teško, ali mi smo Partizan i idemo po prolaz dalje. Bilo koga da smo izvukli, ne bi bilo lako, sada nema lakih protivnika", rekao je Đukić.

Prednost Videotona je to što trener Marko Nikolić, koji je pre nekoliko meseci napustio Humsku, dobro poznaje ekipu.

"I mi ćemo za dva sata isto znati sve o njima", dodao je Đukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve