Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.07.2017.

15:00

Parižani u transu – Enrike ide u London po Sančesa

Trener Pari Sen Žermena Unaj Emeri potvrdio je za Parizijen i Ekip da je klub u trci za potpisom napadača Arsenala Aleksisa Sančesa.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Parižani u transu – Enrike ide u London po Sančesa
Getty images

Oni prenose da je sportski direktor francuskog kluba Antero Enrike otišao u London kako bi ugovorio sve detalje sa Čileancem.

Pre nekoliko nedelja, u opciji je bio i Mančester Siti, ali se sada kao glavni u trci za "blokbaster" potpise pojavljuje PSŽ.

Sančes ima još godinu dana ugovora sa Arsenalom, ranije je menadžer tima Arsen Venger rekao da od njega očekuje poštovanje ugovora, ali po svemu sudeći ubedljiviji bi mogli da budu bogati vlasnici kluba iz francuske prestonice.

Čileanac ne bi koštao manje od 40 miliona evra, navode francuski mediji.

Aleksis Sančes je uz Nejmara još jedna od meta Pariz Sen Žermena u pokušaju da Parižani titulu iz Monaka vrate u prestonicu. Još se ranije spominjalo da bi Nejmar mogao da bude plaćen neverovatna 222 miliona evra.

Izvesno je samo da PSŽ hoće da bude konkurentan i u Evropi iz koje ih je prošle sezone izbacila Barselona i da u toj nameri neće štedeti novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve