Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.07.2017.

10:30

LŠ: Partizan iz Podgorice gleda ka Pireju

Beogradski Partizan gostuje od 20.45 Budućnosti u Podgorici u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor:

Autor:

LŠ: Partizan iz Podgorice gleda ka Pireju
StarSport

Crno-beli su pre sedam dana u Beogradu slavili pogocima Uroša Đurđevića i Leonarda da Silve, pa ne bi trebalo da imaju previše problema da osiguraju prolaz u narednu rudnu.

Ukoliko ne bude senzacije, srpski šampion će se za dolazak na korak do plasmana u elitno takmičenja, odnosno osiguravanje barem grupne faze Lige Evrope, boriti sa prvakom Grčke Olimpijakosom.

Trener gostiju Miroslav Đukić rekao je da njegovi igrači ne smeju da se ponačaju kao da je dvomeč rešen jer bi to moglo da bude pogubno.

"Presudiće stav. Moramo da imamo pozitivan stav i da igramo kao da je 0:0 i da treba da pobedimo. Ne možemo da branimo ikakav rezultat i da mislimo da je nešto rešeno jer bi to bilo pogubno po nas. Idemo na pobedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa", rekao je Đukić.

S druge strane, trener domaćih Dragan Kažić rekao je da njegovi igrači imaju želju, ali da je pitanje koliko mogu u revanšu.

"Sve je otvoreno ako prvi damo gol, u tom slučaju kvalitet ne bi bio presudan. Nemamo šta da izgubimo. Želju imamo, ali je pitanje koliko možemo. Imamo prostora da bolje pariramo Partizanu", rekao je Kažić.

Utakmica Pod Goricom startuje u 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu