Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.07.2017.

18:30

Mančini debitovao u Rusiji pobedom na "Lenjinu"

Fudbaleri Zenita, CSKA i Krasnodara otvorili su novu sezonu u ruskoj Premijer ligi pobedama u gostima.

Izvor: AK

Autor: AK

Mančini debitovao u Rusiji pobedom na
Foto: Getty images

Zenit je na debiju novog trenera Roberta Mančinija slavio kod novog premijerligaša SKA u Kabarovsku 2:0.

Gosti su na stadionu "Lenjina" poveli preko rezerviste Dalera Kuzjajeva u 52. minutu, a pobedu je desetak minuta pre kraja "overio" Aleksandar Kokorin.

Kapiten reprezentacije Srbije odigrao je svih 90 minuta za Zenit na poziciji štopera.

Istim rezultatom CSKA je trijumfovao nad Ažijem u Mahačkali. "Armejci" su poveli u 21. minutu preko Viktora Vasina, a vođstvo je duplirao Aleksandar Golovin u petom minutu drugog dela meča.

U 64. Ivan Markelov smanjuje na 2:1, da bi pobedu Moskovljana potvrdio Bibras Natho iz penala 11 minuta pre kraja susreta.

Krasnodar je najavio još jednu dobru sezonu, trijumfom na teškom gostovanju kod Rubina sa 2:1 u Kazanju. Gosti su oba gola postigli u prvih 45 minuta preko Kolumbijca Rikarda Laborde, dok je nadu Rubinu vratio Lestijen u 72.

U prvom kolu je slavila još Ufa, sa 1:0 na gostovanju kod Tosna, ostali mečevi na programu su u nedelju veče i početkom naredne nedelje.

Šampion Spartak i Lokomotiva će zbog međusobnog duela u Superkupu prošlog petka nastupiti u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve