Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.07.2017.

11:02

Pretnja bombom dok se Real i Junajted svađaju

Zbog bombaške pretnje protekle noći je evakuisan studentski kampus univerziteta UCLA, gde treniraju fudbaleri Real Madrida i Mančester Junajteda.

Izvor: AK

Autor: AK

Pretnja bombom dok se Real i Junajted svađaju
Foto: Getty images (ilustracija)

Incident se dogodio oko 22 časa po lokalnom vremenu u Los Anđelesu, kada nije bilo prisutnih predstavnika španskog i engleskog kluba u trening centru.

Kako prenose lokalni mediji, najmanje tri studentske rezidencije su evakuisane u blizini Drejk stadiona.

Kalifornijska policija je pretražila okolinu uz pomoć pasa za pronalazak eksploziva, ali ništa nije otkriveno, dok je portparol UCLA istakao da je kampus evakuisan iz predostrožnosti.

Predstavnici Reala i Junajteda su bili prisutni u objektima univerziteta u utorak, dok su igrači Junajteda trenirali na Drejk stadionu, posle sukoba dva kluba kojoj strani će pripasti bolji uslovi.

Dva velikana treniraju na dnevnom nivou na terenima UCLA, ali je ekipa Žozea Murinja stigla pre tima Zinedina Zidana, pa im je pripao termin na impresivnom stadionu, dok je šampion Evrope radio na pomoćnom terenu.

Klubovi su se sukobili i u vezi sa hotelima u kojima su smešteni, oba su želela u popularni Beverli Vilšir na Rodeo Drajvu na Beverli Hilsu.

Dva tima imaće međusobni okršaj i na terenu, prijateljski meč Reala i Junajteda je na programu na Levis stadionu u Santa Klari (San Francisko) 23. jula.

Kasnije Real igra sa Barselonom u Vašingtonu, dok će se Real vratiti u Los Anđeles i igrati sa drugim klubom iz Manečestera, Sitijem.

Okršaj "kraljevića" i "đavola" u Kaliforniji će biti predigra za UEFA Superkup koji je na programu 8. avgusta u Skoplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve