Nova vest
Fudbal

Petak, 07.07.2017.

19:45

Zvezda ne staje – stigao i štoper iz Brazila

Crvena zvezda nastavlja da dovodi pojačanja pred bitke u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Superligi, samo u petak stigla su dva štopera.

Izvor:

Autor:

Zvezda ne staje – stigao i štoper iz Brazila
Getty Images

Posle 'zlatnog Orlića' Srđana Babića, koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Real Sosijedada, na Marakanu je stigao i defanzivac Atletiko Paranensea Ze Markos.

Radi se devetnaestogodišnjem štoperu, visokom 188 centimetara, koga krase dobra tehnika, sjajna igra glavom i mogućnost da bez većih problema iznese loptu iz opasne zone, pre nego da je ispuca.

Mladi reprezentativac Brazila i nekadašnji kapiten selekcije Selesaa do 19 godina je sa najtrofejnijim srpskim klubom potpisao četvorogodišnji ugovor, postavši treći Brazilac u crveno-belom dresu – posle Mateusa Viveirosa i Rikardinja.

Momak kome je puno ime Hoze Markos Alves Luis će se za mesto u startnoj postavi boriti sa Vujadinom Savićem, Abrahamom Frimpongom i spomenutim Babićem.

Ze Markos je postao sedmo pojačanje Zvezde ovog leta, posle Marka Gobeljića, Rikardinja, Savića, Babića, Aleksandra Pešića i Filipa Stojkovića.

Međutim, već koliko sutra očekuje se promocija i osmog, pošto je Branko Jovičić, defanzivni vezista Amkara iz Perma, uspešno prošao lekarske preglede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu