Fudbal 116

Petak, 07.07.2017.

19:45

Zvezda ne staje – stigao i štoper iz Brazila

Crvena zvezda nastavlja da dovodi pojačanja pred bitke u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Superligi, samo u petak stigla su dva štopera.

Zvezda ne staje – stigao i štoper iz Brazila IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

okocha dzej

pre 6 godina

zvezda posluje sa terzicem izuzetno pametno ...kupuje jeftino a prodaje skupo,skuplje...kao neki trzni centar gde se vrsi ogroman promet robe i novca,tako da terzica treba ostaviti da nastavi zapoceto ,eventualno mu prikljuciti gospodina chovica i to je to!!rezultati ce doci sami po sebi ,kad tad!!ima zvezda potencijal da izadje na zelenu granu!!uprava je vrlo sposobna,igracki kadar ima kvantitet a iz toga ce izbiti i kvalitet!narod i gradjani to podrzavaju,uglavnom se navija za zvezdanu,valjda im uslo u krv sto bi rekli...tako da samo napred,bice to dobro!!

Toto-ko-tunjo-i-Franjin-Juventus

pre 6 godina

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"
(Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije, 8. jul 2017 10:52)

Pa i ja bi se zahvalio premijeru da mi odbije skoro 20 miliona evra kosarkaskom klubu i jos 30 miliona evra za fk i to sve preko noci carobnim stapicem..kako cete vi da puknete kad sve ovo dodje na naplatu:D
(Albanske "prijateljske" 1945, 8. jul 2017 18:41)

Ma doslo vec na naplatu. I reci prave sume-oprosteno 60 miliona kosarkaskom klubu i 100 miliona fudbalskom. Opet, ne znam da l' je to i jedan posto od svakodnevnog sedamdesetdvogodisnjeg iznajmljivanja stadiona i njegove infrastrukture stranom klubu.

Albanske "prijateljske" 1945

pre 6 godina

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"
(Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije, 8. jul 2017 10:52)

Pa i ja bi se zahvalio premijeru da mi odbije skoro 20 miliona evra kosarkaskom klubu i jos 30 miliona evra za fk i to sve preko noci carobnim stapicem..kako cete vi da puknete kad sve ovo dodje na naplatu:D

e

pre 6 godina

Dobro je ovo sa pojacanjima, ali mislim da bi najbolje pojacanje zvezda napravila da dovede nekog boljeg nemackog trenera. Fudbalski treneri nemacke su najbolji na svetu slicno kao nasi treneri kosarke ili vaterpola.

Nikola

pre 6 godina

Zvezda kad kaze pojačanje, misli na brojčano pojačanje, da ih je što više, ono kao kad policija traži pojačanje... Njima treba 2 godine za uigravanje, koja bre Liga Evrope! Volim zvezdu, ali ovo je cirkus od organizacije.

Predrag

pre 6 godina

Sve pridoslice u Zvezdi treba isprobati, videti ko se sa kim uklapa, ko od njih nesto vredi i ko moze da ostane...A za sve to treba dosta vremena koje Zvezda sada nema. Plasim se da se istorija od prosle godine ponavlja i da lako moze da se desi da zbog neuigranisti lako ispadnemo vec od Kazahstanaca.

neko

pre 6 godina

(Svetozar Mijailovic, 8. jul 2017 12:07)
hvala na informacijama, za pavkova sam bio iznenađen za ugovorenu visinu obestećenja, ako je ovaj prihod tačan onda je to i više nego pozitivna stvar. jedino nam malo fale rezultati ili proslogodisnji protiv ludogorecaali sa dugovima i ne moze mnogo bolje

Svetozar Mijailovic

pre 6 godina

Izvini, a od kojih para su plaćeni Plavsić, Donald, Kanga, Srnić, Le Talek, Ruiz... ?
(Onako pitam..., 7. jul 2017 23:02)

Gazprom je tada dao jednu ratu Zvezdi unapred da bi mogla da sanira neke gorece dugove i dovede par igraca. To je izmedju 4 i 5 miliona eura. Svi igraci koje ste naveli su dovedeni za ukupno obestecenje od 1 milion eura. Kada budu otisli Zvezda ce od njih dobiti obestecenje od 5 miliona eura. Plavsic i Donald su vec prodati za ukupno 2 miliona, ostali sa spiska su pred prodajom. Da ste naveli jos i Vieiru i Ibanjeza iz tog prelaznog roka dobit bi bila jos i veca jer za njih nije placeno obestecenje, a kad su otisli Zvezda je od njih prihodovala 1,9 miliona eura. Dakle Zvezda je u te igrace ulozila 1 milion i izvukla dobit od 7 miliona. Za neke igrace posle samo godinu dana igranja, za neke posle dve.

Jos ako dodamo da su u medjuvremenu prodata "zvezdina deca" Grujic, Jovanovic, Jovic, Rajkovic i Ristic za ukupno 15 miliona eura, dolazimo do vrlo ozbiljnih cifara dobijenih u samo dve poslednje godine. Pre toga je Zvezda jako dugo, fgodinama, nije imala nijednu ozbiljnu prodaju, sto je pruzrokvalo dug.

Posle svih ovih brojki javnost se fokusira na greske poput Stefana Ilica koji je kostao 50ka eura ili Pavkova koji je kostao 300k eura. U redu je, greske treba smanjiti na minimum i upravu svaki put kritikovati i za najsitniju, ali im takodje treba priznati da ekonomski rade vrlo ozbiljan psoao u stabilizovnju poslovanja i smanjivanju duga.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ode dug ispod 20 miliona.Ali citam u nekim komentarima kazu da je ovaj baha odigrao 3 utakmice,u tom slucaju neka ga Zvezdana sto pre dovede.

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije

pre 6 godina

Uskoro ce poceti da nestaje ako nastavi da se bahati.
A gradjani gladuju...
 (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 8. jul 2017 01:28)

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"

stefko

pre 6 godina

kad pocnete da se prepucavate koliko zvezda i partizan duguju,odakle im pare itd,zapitam se sta vam je,je l se pravite blesavi?desetak god nam prvenstvo nije regularno,kako koja politcka garnitura dodje uzima i sakom i kapom,uzi krug ljudi krade inod jednih i od drugih,a vi se prepucavate,oko cega?!navijam za zvezdu,ali odavno sam prestao sa zarom da gledam,zato sto vidim sta se desava vec dugo.a sto je najgore,ne prepucavajubse samo klinci,sto i mogu nekako da razumem,nego i stariji ljudi

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacki-visokoskolci

pre 6 godina

Jel to placeno od onog kredita, platis ratu odpisu ti cjelu sledecu?
 (Raso, 8. jul 2017 08:32)

Ne, preteklo od onog platis prva tri razreda osnovne, a dobijes cetvrti gratis.

Msc_stefan

pre 6 godina

Na moj komentar o parama i strancima samo dobijam odgovor za novac i to ironicne odgovore. Naravno da i Partizan i Zvezda trose drzabne pare, ali Vi ga bas preterujete, Partizan je bar imao rezultate,prodaju igraca, Vi nista.....
Ono sto je najbitnije jeste da su samo 4 stranca dozvoljena a vi ih imate jos malo pa ceo tim! E sada ili ce se deliti pasosi po hitnom postupku, ili se traziti kako je Rikardinju baba bila Srpkinja pa je i on Srbin ili ce kao prosle godine menjati pravila dok ne kupite koliko Vam treba pa ce toliko stranaca biti dozvoljeno!!!!

Giocatore

pre 6 godina

@banedelija...stici ce vas beogradska zona kad-tad pa ces imati vremena da naucis da racunas koliko vam treba da se vratite...novcem od Plavsica je otplacen dug od milion evra(otpisano 5.5) Marfin banci tako da ne znam sta je tu vise od 3 milke za njih dvojicu, a imacete bar 10 pojacanja

tonyto

pre 6 godina

Ma staje Zvezda vec protiv Kazakstanaca!
Ne moze njima ni Garinca da pomogne....a i taj brazilac ko zna s kog je konopca spusten,da je dobar ne bi dosao da se krlja u beton takmicenju kakvo.je nase....

sever

pre 6 godina

Do sada su otisli Petkovic, Plavsic, Ristic, Poletanovic, Vujaklija, Sikimic, Orlandic, Stefan Ilic, Lukovic.

Uskoro odlaze Donald, Srnic, Le Talek, Ruiz, Kanga.

Vracena nasa deca Stojkovic i Savic (bez obestecenja), zatim je dosao Gobeljic (100 000), Rikardinjo (bez obestecenja), Pesic (750 000), Jovicic (500 000) i Babic (pozajmica bez obestecenja sa pravom otkupa). Ze Markos je dosao bez obestecenja i to je zalog za beuducnost.

Dakle, otislo je do sada 9 i uskoro jos 5 odlazi , ukupno 14 igraca. Doslo je ukupno 8 igraca od kojih je za samo tri placeno obestecenje.

Finansijski cemo dobro profitirati ( ne racunajuci rasterecenje zbog plata jer ce ove sezone biti manje 7-8 igraca), ali koliko treba vremena da se tim uigra to je pitanje.

danguba

pre 6 godina

Ajte vas nekoliko miliona, koliko tvrdite da vas ima, odrecite se najnovijeg modela patika i iskazite ljubav prema klubu..., izvucite svaki po 100 eura, skupite ladno 500 mil., otkupite dug i klub i skinete mi se vise sa grbace.
Sta, necete? Ostace Bogdanov bez posla? Kuda sa stranackim uhljebima u upravi?
I da, lako je sa tudjim gloginje mlatit...

taktika

pre 6 godina

Svima je jasno da dr kupuje navijače i sebi vreme...jer ukoliko komšije ispadnu od nikad jačih Kazahstanaca krenuće priča kako je šteta što pojačanja malo ranije nisu došla...pod a) ko će biti kriv što nije tim skockan pred Evropu...trener sigurno nije...pod b) ako ćemo iskreno dr je prošle sezone govorio o tome kako imate strašan tim, za klasu iznad recimo nas...zašto mu uopšte i trebaju pojačanja, normalno bi bilo da je sve zadržao i igrama u Evropi zapušio usta svima koji su govorili da vam je tim bio očajan i da je igrao sve zatvorene utakmice u Srbiji...ali već protiv Malte se videlo da je dr lagao , kao i x puta do sada....zato sad brže bolje kupuj...ali komšije, rođaci da uzmete i Mesija, Ronalda i njima bi trebalo neko vreme da se uklope, da napravite igru, tim...a kamoli od ovih odbačenih igrača koje uzimate...da uđete u grupe nemate šanse. Doktora ako imate obraza onda niko neće spasiti, ima da leti sa celom upravom, a onda ćete viditi šta je ostavio iza sebe...

rade

pre 6 godina

Da li se iko seca pre mesec dana gospodin Terzic je napao sve institcije i one koji su blizu fudbala, kako mu je velikom zaverom oteta titula. Pa zasto sada menja komletan tim I usput dva trnera. KOMEDIJA, ALI O TOME NIKO NISTA NE PISE A PROZVANI MUDRO SUTE.

fenomen

pre 6 godina

Kad im trener kaze da istrce par krugova ili ako odu u kosutnjak u prirodu da trce i ako svi pod ugovorom budu prisutni svako bi pomislio da je maraton u pitanju. Da li je prebacena cifra od 50 igraca pod ugovorom? Poz.

OLAF

pre 6 godina

Potpuno pogresno predstavljanje mladog stopera iz Brazila.. On nije potpisao za Barselonu tako da njegov kvalitet da moze da iznese loptu iz opasne zone driblingom je potpuno neupotrebljiv.. On ce igrati u Zvezdi koja se bori za sampionsku titulu u verovatno jednoj od najslabijih liga u Evropi... Bilo bi lepo kada bi se pisalo u nekom realnom tonu ... ispade zvezda skinula barsi stopera...

tassotty

pre 6 godina

@Donald
Ti si ili otac ili rođeni brat tom Račiću. Dovoljno mi je bilo da odgledam drugo poluvreme protiv Florijane i da shvatim da je momak promašio sport.

bastilja

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 07. jul 2017 21:26)

Kako od kojih para? Pa od TV pretplate, zato je obavezna, kako to jos niste povezali.

banedelija

pre 6 godina

Ovde komentarisu ljudi koji nemaju pojma o sportu.Dakle Zvezda je prodala Plavsica,Ristica uzela preko 3Milke doveli pojacanja za 1,5 i be znam sta nije jasno!!!Dalje Zvezda je dugovala preko 50M od toga vecina na plate igraca koje nisu dobijali slabo su prodavali igrace i skupilo se to su lazne pare.A partizan je za 15god prodao igrace za preko 100M Gde su pare????

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

od kojih to para? Proradio bankomat
(provincijalac, 07. jul 2017 20:16)
Pretpostavljam od prodaje Plavsica, Ristica, Petkovica...Vec ih je 10 napustilo Zvezdu, a i ostali su na prodaju, ako se pojavi neka ponuda (Donald, Kanga, Le Talek...)
Problem je sto se prodaju nasa deca, a dovode stranci sumnjivog kvaliteta, koji ako se pokazu kao iole solidni, posle prve godine odlaze. Kako u Zvezdi, tako i u Partizanu. I svi to dobro znate, ali ajde da napiseete tek nesto...
Partizan uspeo da zadrzi Leonarda i to je prvi put, koliko ja znam, da se tako nesto desi. To je super za njih, ali u 100 marki da ce da pakuje kofere, ako ne prodju u Evropu. Sve vec vidjeno.

Istine bez

pre 6 godina

TERZICEV RUKOPIS,FORSIRANJE ZVEZDINE DECE ?????????

2015-16
Slavoljub Srnic,Srdjan Plavsic,Damien Le Tallec,Mitchell Donald,Bruno Matos,Uros Racic,Luis Ibáñez,Idan Vered,David Babunski,Nemanja Supic,Aleksandar Katai,Zoran Rendulic,Hugo Vieira,Édson Silva,Predrag Sikimic,Mitchell Donald,Djordje Despotovic,Josh Parker,Ifeanyi Onyilo,

2016-2017
Milan Pavkov,Stefan Milosevic,Abraham Frimpong,Milan Senic,Stefan Ilic,Srdjan Vujaklija,John Jairo Ruiz,Drasko Djordjevic,Khalid Aucho,Marko Poletanovic,Pablo Mouche,Nenad Milijas,Thomas Phibel,Andrija Lukovic,Nemanja Milic,Guélor Kanga

2017-18
Aleksandar Pesic,Branko Jovicic,Marko Gobeljic,Vujadin Savic,Zé Marcos,Ricardinho,Srdjan Babic,Filip Stojkovic,Richmond Boakye(istekla pozajmica i dosao)....

za sada 40+ novih igraca

nista o nicemu

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 7. jul 2017 21:26)

Ako ti je do narodnih para seti se da Partizan ne placa zakup stadiona vojsci, e to su nase pare godinama

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

@Svetozar Mijailovic
"Za sada sjajan prelazni rok ako se izuzme nedovodjenje adekvatnog stopera"

Hahahahahaha, pa ovo je hit izjava! Nećeš pet komada?! Oćeš osam? :D :D :D

mandrak

pre 6 godina

Dragane Mladenovicu,jos uvek imas poverenje nas pravih cigana.....nije ti lako...znamo,al daj bre....nase klince da guramo,par sezona....znam da ti to mozes,tebe ne zanimaju menadzerske sheme,gurajte nase klince,brazilac ko brazilac,nek je dobrodosa....ali posle Vidica...Bunjevcevica,daj....ne mogu da verujem da ne mozemo krstenog stopera da izbacimo!

Оће то

pre 6 godina

@Ja lepo rece, pre dve nedelje....Nece biti dresova za sve !!!
(Batko, 07. jul 2017 21:01) У школу да поновиш граматику!

dking

pre 6 godina

Oklen pare rođaci?!? Mnogo je to, i suviše para za ganjanje prvenstva i kupa po srpskim livadama. Inostrane pašnjake ne bi da pominjem, degutantno je.

Hell

pre 6 godina

Ubise se navijaci Zvezde da kevcu odkud Partizanu pare,a oni po obicaju svakog prelaznog roka dovedu po 8-9 igraca i to je ok?! Koga je to Partizan doveo,koliko ja znam nikog,tj 1-2 ali neke anonimuse koje niko nece,jedino se pominke taj Suma kao neki ekstra igrac mada od toga ocigledno nema nista jer se suvise oduzilo. Prema tome zvezdasi vise da se ne javljate ako imate obraza

Onako pitam...

pre 6 godina

@Svetozar Mijailovic, 7. jul 2017 22:23

Izvini, a od kojih para su plaćeni Plavsić, Donald, Kanga, Srnić, Le Talek, Ruiz... ?

Donald

pre 6 godina

Zvezda ima uz Babica koji je talentovan fantasticnog centralnog defanzivca koga guraju na mesto defanzivnog veznog a to je Racic. Racic je duplo veci potencijal od Milenkovica koji je iz Partizana otisao u fiorentinu. Decko ima tehniku za stopera odlicnu za veznog igraca ne, ima visinu, snagu , inteligenciju defanzivca, nema kreaciju za veznjaka...Tako da iduce sezone zvezda ima tri odlicna mlada stopera Babic, Ze Markos, Racic.

Ove sezone tim zvezde treba a izgleda ovako...Manojlovic-Stojkovic, Racic, Babic, Andjelkovic - Jovicic, kanga, adzic, rikardinjo - pesic, boakye. na klupi...gobeljic, savic, milosevic, ze markos, milijas, ruiz, viveiros, ilic, vucicevic, jovovic, le talek, milic. Prodati Srnica, frimponga i donalda.

Siguran sam da bi ovakav tim igrao odlican fudbal i imali bismo spreman tim za sledecu sezonu uz eventualno pojacanje na poziciji desnog i levog beka zbog godina andjelkovica inace je najbolji igrac i venog ako rikardinjo ne opravda poverenje.

Istina

pre 6 godina

treba ukinuti u zvezdi mladje kategorije , trenere istih oterati , mislim trosak a godinama niko i ne racuna na njih u prvom timu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kuku leile, 7. jul 2017 22:31

Ali zato je komsija mali imao 5 igraca u svom timu,iz Zvezdine skole,zato sto su veliki proizvodjaci.

41+

pre 6 godina

Od kojih para?, Evo ja zavukao ruku u novcanik i dao. Kada se nesto voli nije tesko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zuja, 7. jul 2017 21:07)
U ciji novcnik si zavukao ruku?

marsal

pre 6 godina

Nenad@. Voleo bih da nisi u pravu, a bojim se da jesi. Kako god, sa ovakvim timom do sada bilo bi kasno i za iducu godinu, mora se konacno krenuti ka boljoj igri.

nenad

pre 6 godina

Konacno, godinu i po cekam da dovedu lako pokretljivog stopera. Bojim se da drugog jos nemamo, ne znam u kom je stanju taj Babic. Jos levi bek i jedan majstor u vezi i mozemo bar da vidimo neku igru napokon. Ne igramo nista otkako su otisli Gruja i pogotovo Katai.
(marsal, 7. jul 2017 20:34)
Da druze igra zvezde se raspala odlaskom Grujića a dolaskom le taleka a posle i kataia . Plašim se da nam za ove kvalifikacije nema spasa. Sve ke kasno i sam Mesi sutra da dođe

zoran ivkovic

pre 6 godina

dobro decko je potpisao nek mu je sa srecom . nagomilala je igrace zvezda i ima tu dobrih igraca ali zvezdi treba ofanzivni vezni ...bolje reci plejmejker ekipe ....to fali godina ....zaista to bi mnogo doprinelo poboljsanju igre ....kanga to igra ali nije taj kalibar ,nema ni tu lucidnost .....ovo do sada je sve talentovano stiglo

Braca

pre 6 godina

Bio je kapiten U19 selekcije Brazila, i sledece godine potpisao CETVOROGODISNJI ugovor sa klubom iz Jelen Super Lige. Ovde nesto zestoko nije u redu!

Svetozar Mijailovic

pre 6 godina

Svi koji se pitaju od kojih para ne prate prelazni rok. Zvezda ce ovog leta od prodaje igraca prihodovati 8-9 miliona eura. Deo toga ce biti ulozen na kupovinu. Vec su prodati Plavsic, Ristic i Donald dobijeno je obestecenje od 4 miliona eura za njih dvojicu. Ocekuju se prodaje Manojlovica, Kange, Srnica, Le Taleka i Ruiza. Za vecinu njih vec postoje neke ponude oko kojih se pregovara. Od njih se ocekuje jos 4-5 miliona, samo Manojlovic 2m. Po nekim informacijama je Le Talek takodje vec prodat za 600k u Arsenal Tula, tim ciji je trener Grof Bozovic.

Da, Zvezda ce i pored dovodenja velikog broja igraca opet smanjiti dug, zato sto pametno posluje. Najpametniji potez do sada je potpisivanje ugovora sa Ricmondom Boacijem, koji ce kada bude odlazio sigurno vredeti bar 3 miliona eura, a dosao je skoro besplatno.

Ljudi koji ovde ostavljaju komentare retko kada barataju cak i najosnovnijim informacijama, vec komentarisu pausalno i refleksno.

Za sada sjajan prelazni rok ako se izuzme nedovodjenje adekvatnog stopera, ali to je problem svuda u svetu. Stoperi su najtrazenija roba. Van Dajk je dostigao cenu od 80 miliona zbog takve situacije.

Inace mali Ze Markos je doveden da se polako uklapa u tim i predstavlja zalog za buducnost, a ne instant pojacanje. Njegov ulazak u prvi tim je planiran za prolece.

Msc_stefan

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!

Nemke

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 7. jul 2017 21:26)

Lično od tvojih para.Eto ti sad znaš.Odnosno od para svih navijaca partizana,sve vase pare koje dajete za porez idu nama.Ja bih vam prepurucio da ne placate porez.

marsal

pre 6 godina

Konacno, godinu i po cekam da dovedu lako pokretljivog stopera. Bojim se da drugog jos nemamo, ne znam u kom je stanju taj Babic. Jos levi bek i jedan majstor u vezi i mozemo bar da vidimo neku igru napokon. Ne igramo nista otkako su otisli Gruja i pogotovo Katai.

Zuja

pre 6 godina

Ovi sto stalno kukaju od kojih para neka izguglaju MU koji ima dug od 385 miliona funti pa tamo niko ne pita odakle pare. Slicno i u Realu, Barsi
I nas vojni klub u buli 15 miliona pa dovodi igrace

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Mali je bio kapiten u18 Brazila, šta mu se posle desilo Bog zna. Za svoju visinu dosta pokrerljiv, dobro anticipira, skočan. Jedino je upitna koncetracija s` kojom su brazilski štoperi na Vi. Kako bilo, od PingPonga i Vujadina je bolji 2 klase lagano, bez gledanja i priprema.

Бобан

pre 6 godina

Таман сам се забринуо да ће да се поквари просек од 10 нових играча по прелазном року...

Бобан

pre 6 godina

Таман сам се забринуо да ће да се поквари просек од 10 нових играча по прелазном року...

Braca

pre 6 godina

Bio je kapiten U19 selekcije Brazila, i sledece godine potpisao CETVOROGODISNJI ugovor sa klubom iz Jelen Super Lige. Ovde nesto zestoko nije u redu!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Mali je bio kapiten u18 Brazila, šta mu se posle desilo Bog zna. Za svoju visinu dosta pokrerljiv, dobro anticipira, skočan. Jedino je upitna koncetracija s` kojom su brazilski štoperi na Vi. Kako bilo, od PingPonga i Vujadina je bolji 2 klase lagano, bez gledanja i priprema.

Msc_stefan

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!

Hell

pre 6 godina

Ubise se navijaci Zvezde da kevcu odkud Partizanu pare,a oni po obicaju svakog prelaznog roka dovedu po 8-9 igraca i to je ok?! Koga je to Partizan doveo,koliko ja znam nikog,tj 1-2 ali neke anonimuse koje niko nece,jedino se pominke taj Suma kao neki ekstra igrac mada od toga ocigledno nema nista jer se suvise oduzilo. Prema tome zvezdasi vise da se ne javljate ako imate obraza

41+

pre 6 godina

Od kojih para?, Evo ja zavukao ruku u novcanik i dao. Kada se nesto voli nije tesko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zuja, 7. jul 2017 21:07)
U ciji novcnik si zavukao ruku?

fenomen

pre 6 godina

Kad im trener kaze da istrce par krugova ili ako odu u kosutnjak u prirodu da trce i ako svi pod ugovorom budu prisutni svako bi pomislio da je maraton u pitanju. Da li je prebacena cifra od 50 igraca pod ugovorom? Poz.

Nemke

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 7. jul 2017 21:26)

Lično od tvojih para.Eto ti sad znaš.Odnosno od para svih navijaca partizana,sve vase pare koje dajete za porez idu nama.Ja bih vam prepurucio da ne placate porez.

marsal

pre 6 godina

Konacno, godinu i po cekam da dovedu lako pokretljivog stopera. Bojim se da drugog jos nemamo, ne znam u kom je stanju taj Babic. Jos levi bek i jedan majstor u vezi i mozemo bar da vidimo neku igru napokon. Ne igramo nista otkako su otisli Gruja i pogotovo Katai.

Zuja

pre 6 godina

Ovi sto stalno kukaju od kojih para neka izguglaju MU koji ima dug od 385 miliona funti pa tamo niko ne pita odakle pare. Slicno i u Realu, Barsi
I nas vojni klub u buli 15 miliona pa dovodi igrace

Onako pitam...

pre 6 godina

@Svetozar Mijailovic, 7. jul 2017 22:23

Izvini, a od kojih para su plaćeni Plavsić, Donald, Kanga, Srnić, Le Talek, Ruiz... ?

nenad

pre 6 godina

Konacno, godinu i po cekam da dovedu lako pokretljivog stopera. Bojim se da drugog jos nemamo, ne znam u kom je stanju taj Babic. Jos levi bek i jedan majstor u vezi i mozemo bar da vidimo neku igru napokon. Ne igramo nista otkako su otisli Gruja i pogotovo Katai.
(marsal, 7. jul 2017 20:34)
Da druze igra zvezde se raspala odlaskom Grujića a dolaskom le taleka a posle i kataia . Plašim se da nam za ove kvalifikacije nema spasa. Sve ke kasno i sam Mesi sutra da dođe

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

od kojih to para? Proradio bankomat
(provincijalac, 07. jul 2017 20:16)
Pretpostavljam od prodaje Plavsica, Ristica, Petkovica...Vec ih je 10 napustilo Zvezdu, a i ostali su na prodaju, ako se pojavi neka ponuda (Donald, Kanga, Le Talek...)
Problem je sto se prodaju nasa deca, a dovode stranci sumnjivog kvaliteta, koji ako se pokazu kao iole solidni, posle prve godine odlaze. Kako u Zvezdi, tako i u Partizanu. I svi to dobro znate, ali ajde da napiseete tek nesto...
Partizan uspeo da zadrzi Leonarda i to je prvi put, koliko ja znam, da se tako nesto desi. To je super za njih, ali u 100 marki da ce da pakuje kofere, ako ne prodju u Evropu. Sve vec vidjeno.

stefko

pre 6 godina

kad pocnete da se prepucavate koliko zvezda i partizan duguju,odakle im pare itd,zapitam se sta vam je,je l se pravite blesavi?desetak god nam prvenstvo nije regularno,kako koja politcka garnitura dodje uzima i sakom i kapom,uzi krug ljudi krade inod jednih i od drugih,a vi se prepucavate,oko cega?!navijam za zvezdu,ali odavno sam prestao sa zarom da gledam,zato sto vidim sta se desava vec dugo.a sto je najgore,ne prepucavajubse samo klinci,sto i mogu nekako da razumem,nego i stariji ljudi

Istine bez

pre 6 godina

TERZICEV RUKOPIS,FORSIRANJE ZVEZDINE DECE ?????????

2015-16
Slavoljub Srnic,Srdjan Plavsic,Damien Le Tallec,Mitchell Donald,Bruno Matos,Uros Racic,Luis Ibáñez,Idan Vered,David Babunski,Nemanja Supic,Aleksandar Katai,Zoran Rendulic,Hugo Vieira,Édson Silva,Predrag Sikimic,Mitchell Donald,Djordje Despotovic,Josh Parker,Ifeanyi Onyilo,

2016-2017
Milan Pavkov,Stefan Milosevic,Abraham Frimpong,Milan Senic,Stefan Ilic,Srdjan Vujaklija,John Jairo Ruiz,Drasko Djordjevic,Khalid Aucho,Marko Poletanovic,Pablo Mouche,Nenad Milijas,Thomas Phibel,Andrija Lukovic,Nemanja Milic,Guélor Kanga

2017-18
Aleksandar Pesic,Branko Jovicic,Marko Gobeljic,Vujadin Savic,Zé Marcos,Ricardinho,Srdjan Babic,Filip Stojkovic,Richmond Boakye(istekla pozajmica i dosao)....

za sada 40+ novih igraca

banedelija

pre 6 godina

Ovde komentarisu ljudi koji nemaju pojma o sportu.Dakle Zvezda je prodala Plavsica,Ristica uzela preko 3Milke doveli pojacanja za 1,5 i be znam sta nije jasno!!!Dalje Zvezda je dugovala preko 50M od toga vecina na plate igraca koje nisu dobijali slabo su prodavali igrace i skupilo se to su lazne pare.A partizan je za 15god prodao igrace za preko 100M Gde su pare????

bastilja

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 07. jul 2017 21:26)

Kako od kojih para? Pa od TV pretplate, zato je obavezna, kako to jos niste povezali.

tassotty

pre 6 godina

@Donald
Ti si ili otac ili rođeni brat tom Račiću. Dovoljno mi je bilo da odgledam drugo poluvreme protiv Florijane i da shvatim da je momak promašio sport.

Istina

pre 6 godina

treba ukinuti u zvezdi mladje kategorije , trenere istih oterati , mislim trosak a godinama niko i ne racuna na njih u prvom timu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kuku leile, 7. jul 2017 22:31

Ali zato je komsija mali imao 5 igraca u svom timu,iz Zvezdine skole,zato sto su veliki proizvodjaci.

Svetozar Mijailovic

pre 6 godina

Svi koji se pitaju od kojih para ne prate prelazni rok. Zvezda ce ovog leta od prodaje igraca prihodovati 8-9 miliona eura. Deo toga ce biti ulozen na kupovinu. Vec su prodati Plavsic, Ristic i Donald dobijeno je obestecenje od 4 miliona eura za njih dvojicu. Ocekuju se prodaje Manojlovica, Kange, Srnica, Le Taleka i Ruiza. Za vecinu njih vec postoje neke ponude oko kojih se pregovara. Od njih se ocekuje jos 4-5 miliona, samo Manojlovic 2m. Po nekim informacijama je Le Talek takodje vec prodat za 600k u Arsenal Tula, tim ciji je trener Grof Bozovic.

Da, Zvezda ce i pored dovodenja velikog broja igraca opet smanjiti dug, zato sto pametno posluje. Najpametniji potez do sada je potpisivanje ugovora sa Ricmondom Boacijem, koji ce kada bude odlazio sigurno vredeti bar 3 miliona eura, a dosao je skoro besplatno.

Ljudi koji ovde ostavljaju komentare retko kada barataju cak i najosnovnijim informacijama, vec komentarisu pausalno i refleksno.

Za sada sjajan prelazni rok ako se izuzme nedovodjenje adekvatnog stopera, ali to je problem svuda u svetu. Stoperi su najtrazenija roba. Van Dajk je dostigao cenu od 80 miliona zbog takve situacije.

Inace mali Ze Markos je doveden da se polako uklapa u tim i predstavlja zalog za buducnost, a ne instant pojacanje. Njegov ulazak u prvi tim je planiran za prolece.

rade

pre 6 godina

Da li se iko seca pre mesec dana gospodin Terzic je napao sve institcije i one koji su blizu fudbala, kako mu je velikom zaverom oteta titula. Pa zasto sada menja komletan tim I usput dva trnera. KOMEDIJA, ALI O TOME NIKO NISTA NE PISE A PROZVANI MUDRO SUTE.

Nikola

pre 6 godina

Zvezda kad kaze pojačanje, misli na brojčano pojačanje, da ih je što više, ono kao kad policija traži pojačanje... Njima treba 2 godine za uigravanje, koja bre Liga Evrope! Volim zvezdu, ali ovo je cirkus od organizacije.

Msc_stefan

pre 6 godina

Na moj komentar o parama i strancima samo dobijam odgovor za novac i to ironicne odgovore. Naravno da i Partizan i Zvezda trose drzabne pare, ali Vi ga bas preterujete, Partizan je bar imao rezultate,prodaju igraca, Vi nista.....
Ono sto je najbitnije jeste da su samo 4 stranca dozvoljena a vi ih imate jos malo pa ceo tim! E sada ili ce se deliti pasosi po hitnom postupku, ili se traziti kako je Rikardinju baba bila Srpkinja pa je i on Srbin ili ce kao prosle godine menjati pravila dok ne kupite koliko Vam treba pa ce toliko stranaca biti dozvoljeno!!!!

danguba

pre 6 godina

Ajte vas nekoliko miliona, koliko tvrdite da vas ima, odrecite se najnovijeg modela patika i iskazite ljubav prema klubu..., izvucite svaki po 100 eura, skupite ladno 500 mil., otkupite dug i klub i skinete mi se vise sa grbace.
Sta, necete? Ostace Bogdanov bez posla? Kuda sa stranackim uhljebima u upravi?
I da, lako je sa tudjim gloginje mlatit...

zoran ivkovic

pre 6 godina

dobro decko je potpisao nek mu je sa srecom . nagomilala je igrace zvezda i ima tu dobrih igraca ali zvezdi treba ofanzivni vezni ...bolje reci plejmejker ekipe ....to fali godina ....zaista to bi mnogo doprinelo poboljsanju igre ....kanga to igra ali nije taj kalibar ,nema ni tu lucidnost .....ovo do sada je sve talentovano stiglo

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

@Svetozar Mijailovic
"Za sada sjajan prelazni rok ako se izuzme nedovodjenje adekvatnog stopera"

Hahahahahaha, pa ovo je hit izjava! Nećeš pet komada?! Oćeš osam? :D :D :D

sever

pre 6 godina

Do sada su otisli Petkovic, Plavsic, Ristic, Poletanovic, Vujaklija, Sikimic, Orlandic, Stefan Ilic, Lukovic.

Uskoro odlaze Donald, Srnic, Le Talek, Ruiz, Kanga.

Vracena nasa deca Stojkovic i Savic (bez obestecenja), zatim je dosao Gobeljic (100 000), Rikardinjo (bez obestecenja), Pesic (750 000), Jovicic (500 000) i Babic (pozajmica bez obestecenja sa pravom otkupa). Ze Markos je dosao bez obestecenja i to je zalog za beuducnost.

Dakle, otislo je do sada 9 i uskoro jos 5 odlazi , ukupno 14 igraca. Doslo je ukupno 8 igraca od kojih je za samo tri placeno obestecenje.

Finansijski cemo dobro profitirati ( ne racunajuci rasterecenje zbog plata jer ce ove sezone biti manje 7-8 igraca), ali koliko treba vremena da se tim uigra to je pitanje.

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije

pre 6 godina

Uskoro ce poceti da nestaje ako nastavi da se bahati.
A gradjani gladuju...
 (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 8. jul 2017 01:28)

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacki-visokoskolci

pre 6 godina

Jel to placeno od onog kredita, platis ratu odpisu ti cjelu sledecu?
 (Raso, 8. jul 2017 08:32)

Ne, preteklo od onog platis prva tri razreda osnovne, a dobijes cetvrti gratis.

mandrak

pre 6 godina

Dragane Mladenovicu,jos uvek imas poverenje nas pravih cigana.....nije ti lako...znamo,al daj bre....nase klince da guramo,par sezona....znam da ti to mozes,tebe ne zanimaju menadzerske sheme,gurajte nase klince,brazilac ko brazilac,nek je dobrodosa....ali posle Vidica...Bunjevcevica,daj....ne mogu da verujem da ne mozemo krstenog stopera da izbacimo!

taktika

pre 6 godina

Svima je jasno da dr kupuje navijače i sebi vreme...jer ukoliko komšije ispadnu od nikad jačih Kazahstanaca krenuće priča kako je šteta što pojačanja malo ranije nisu došla...pod a) ko će biti kriv što nije tim skockan pred Evropu...trener sigurno nije...pod b) ako ćemo iskreno dr je prošle sezone govorio o tome kako imate strašan tim, za klasu iznad recimo nas...zašto mu uopšte i trebaju pojačanja, normalno bi bilo da je sve zadržao i igrama u Evropi zapušio usta svima koji su govorili da vam je tim bio očajan i da je igrao sve zatvorene utakmice u Srbiji...ali već protiv Malte se videlo da je dr lagao , kao i x puta do sada....zato sad brže bolje kupuj...ali komšije, rođaci da uzmete i Mesija, Ronalda i njima bi trebalo neko vreme da se uklope, da napravite igru, tim...a kamoli od ovih odbačenih igrača koje uzimate...da uđete u grupe nemate šanse. Doktora ako imate obraza onda niko neće spasiti, ima da leti sa celom upravom, a onda ćete viditi šta je ostavio iza sebe...

nista o nicemu

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 7. jul 2017 21:26)

Ako ti je do narodnih para seti se da Partizan ne placa zakup stadiona vojsci, e to su nase pare godinama

dking

pre 6 godina

Oklen pare rođaci?!? Mnogo je to, i suviše para za ganjanje prvenstva i kupa po srpskim livadama. Inostrane pašnjake ne bi da pominjem, degutantno je.

OLAF

pre 6 godina

Potpuno pogresno predstavljanje mladog stopera iz Brazila.. On nije potpisao za Barselonu tako da njegov kvalitet da moze da iznese loptu iz opasne zone driblingom je potpuno neupotrebljiv.. On ce igrati u Zvezdi koja se bori za sampionsku titulu u verovatno jednoj od najslabijih liga u Evropi... Bilo bi lepo kada bi se pisalo u nekom realnom tonu ... ispade zvezda skinula barsi stopera...

marsal

pre 6 godina

Nenad@. Voleo bih da nisi u pravu, a bojim se da jesi. Kako god, sa ovakvim timom do sada bilo bi kasno i za iducu godinu, mora se konacno krenuti ka boljoj igri.

Donald

pre 6 godina

Zvezda ima uz Babica koji je talentovan fantasticnog centralnog defanzivca koga guraju na mesto defanzivnog veznog a to je Racic. Racic je duplo veci potencijal od Milenkovica koji je iz Partizana otisao u fiorentinu. Decko ima tehniku za stopera odlicnu za veznog igraca ne, ima visinu, snagu , inteligenciju defanzivca, nema kreaciju za veznjaka...Tako da iduce sezone zvezda ima tri odlicna mlada stopera Babic, Ze Markos, Racic.

Ove sezone tim zvezde treba a izgleda ovako...Manojlovic-Stojkovic, Racic, Babic, Andjelkovic - Jovicic, kanga, adzic, rikardinjo - pesic, boakye. na klupi...gobeljic, savic, milosevic, ze markos, milijas, ruiz, viveiros, ilic, vucicevic, jovovic, le talek, milic. Prodati Srnica, frimponga i donalda.

Siguran sam da bi ovakav tim igrao odlican fudbal i imali bismo spreman tim za sledecu sezonu uz eventualno pojacanje na poziciji desnog i levog beka zbog godina andjelkovica inace je najbolji igrac i venog ako rikardinjo ne opravda poverenje.

Оће то

pre 6 godina

@Ja lepo rece, pre dve nedelje....Nece biti dresova za sve !!!
(Batko, 07. jul 2017 21:01) У школу да поновиш граматику!

Svetozar Mijailovic

pre 6 godina

Izvini, a od kojih para su plaćeni Plavsić, Donald, Kanga, Srnić, Le Talek, Ruiz... ?
(Onako pitam..., 7. jul 2017 23:02)

Gazprom je tada dao jednu ratu Zvezdi unapred da bi mogla da sanira neke gorece dugove i dovede par igraca. To je izmedju 4 i 5 miliona eura. Svi igraci koje ste naveli su dovedeni za ukupno obestecenje od 1 milion eura. Kada budu otisli Zvezda ce od njih dobiti obestecenje od 5 miliona eura. Plavsic i Donald su vec prodati za ukupno 2 miliona, ostali sa spiska su pred prodajom. Da ste naveli jos i Vieiru i Ibanjeza iz tog prelaznog roka dobit bi bila jos i veca jer za njih nije placeno obestecenje, a kad su otisli Zvezda je od njih prihodovala 1,9 miliona eura. Dakle Zvezda je u te igrace ulozila 1 milion i izvukla dobit od 7 miliona. Za neke igrace posle samo godinu dana igranja, za neke posle dve.

Jos ako dodamo da su u medjuvremenu prodata "zvezdina deca" Grujic, Jovanovic, Jovic, Rajkovic i Ristic za ukupno 15 miliona eura, dolazimo do vrlo ozbiljnih cifara dobijenih u samo dve poslednje godine. Pre toga je Zvezda jako dugo, fgodinama, nije imala nijednu ozbiljnu prodaju, sto je pruzrokvalo dug.

Posle svih ovih brojki javnost se fokusira na greske poput Stefana Ilica koji je kostao 50ka eura ili Pavkova koji je kostao 300k eura. U redu je, greske treba smanjiti na minimum i upravu svaki put kritikovati i za najsitniju, ali im takodje treba priznati da ekonomski rade vrlo ozbiljan psoao u stabilizovnju poslovanja i smanjivanju duga.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ode dug ispod 20 miliona.Ali citam u nekim komentarima kazu da je ovaj baha odigrao 3 utakmice,u tom slucaju neka ga Zvezdana sto pre dovede.

tonyto

pre 6 godina

Ma staje Zvezda vec protiv Kazakstanaca!
Ne moze njima ni Garinca da pomogne....a i taj brazilac ko zna s kog je konopca spusten,da je dobar ne bi dosao da se krlja u beton takmicenju kakvo.je nase....

Giocatore

pre 6 godina

@banedelija...stici ce vas beogradska zona kad-tad pa ces imati vremena da naucis da racunas koliko vam treba da se vratite...novcem od Plavsica je otplacen dug od milion evra(otpisano 5.5) Marfin banci tako da ne znam sta je tu vise od 3 milke za njih dvojicu, a imacete bar 10 pojacanja

Predrag

pre 6 godina

Sve pridoslice u Zvezdi treba isprobati, videti ko se sa kim uklapa, ko od njih nesto vredi i ko moze da ostane...A za sve to treba dosta vremena koje Zvezda sada nema. Plasim se da se istorija od prosle godine ponavlja i da lako moze da se desi da zbog neuigranisti lako ispadnemo vec od Kazahstanaca.

Albanske "prijateljske" 1945

pre 6 godina

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"
(Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije, 8. jul 2017 10:52)

Pa i ja bi se zahvalio premijeru da mi odbije skoro 20 miliona evra kosarkaskom klubu i jos 30 miliona evra za fk i to sve preko noci carobnim stapicem..kako cete vi da puknete kad sve ovo dodje na naplatu:D

okocha dzej

pre 6 godina

zvezda posluje sa terzicem izuzetno pametno ...kupuje jeftino a prodaje skupo,skuplje...kao neki trzni centar gde se vrsi ogroman promet robe i novca,tako da terzica treba ostaviti da nastavi zapoceto ,eventualno mu prikljuciti gospodina chovica i to je to!!rezultati ce doci sami po sebi ,kad tad!!ima zvezda potencijal da izadje na zelenu granu!!uprava je vrlo sposobna,igracki kadar ima kvantitet a iz toga ce izbiti i kvalitet!narod i gradjani to podrzavaju,uglavnom se navija za zvezdanu,valjda im uslo u krv sto bi rekli...tako da samo napred,bice to dobro!!

Toto-ko-tunjo-i-Franjin-Juventus

pre 6 godina

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"
(Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije, 8. jul 2017 10:52)

Pa i ja bi se zahvalio premijeru da mi odbije skoro 20 miliona evra kosarkaskom klubu i jos 30 miliona evra za fk i to sve preko noci carobnim stapicem..kako cete vi da puknete kad sve ovo dodje na naplatu:D
(Albanske "prijateljske" 1945, 8. jul 2017 18:41)

Ma doslo vec na naplatu. I reci prave sume-oprosteno 60 miliona kosarkaskom klubu i 100 miliona fudbalskom. Opet, ne znam da l' je to i jedan posto od svakodnevnog sedamdesetdvogodisnjeg iznajmljivanja stadiona i njegove infrastrukture stranom klubu.

neko

pre 6 godina

(Svetozar Mijailovic, 8. jul 2017 12:07)
hvala na informacijama, za pavkova sam bio iznenađen za ugovorenu visinu obestećenja, ako je ovaj prihod tačan onda je to i više nego pozitivna stvar. jedino nam malo fale rezultati ili proslogodisnji protiv ludogorecaali sa dugovima i ne moze mnogo bolje

e

pre 6 godina

Dobro je ovo sa pojacanjima, ali mislim da bi najbolje pojacanje zvezda napravila da dovede nekog boljeg nemackog trenera. Fudbalski treneri nemacke su najbolji na svetu slicno kao nasi treneri kosarke ili vaterpola.

Zuja

pre 6 godina

Ovi sto stalno kukaju od kojih para neka izguglaju MU koji ima dug od 385 miliona funti pa tamo niko ne pita odakle pare. Slicno i u Realu, Barsi
I nas vojni klub u buli 15 miliona pa dovodi igrace

Svetozar Mijailovic

pre 6 godina

Svi koji se pitaju od kojih para ne prate prelazni rok. Zvezda ce ovog leta od prodaje igraca prihodovati 8-9 miliona eura. Deo toga ce biti ulozen na kupovinu. Vec su prodati Plavsic, Ristic i Donald dobijeno je obestecenje od 4 miliona eura za njih dvojicu. Ocekuju se prodaje Manojlovica, Kange, Srnica, Le Taleka i Ruiza. Za vecinu njih vec postoje neke ponude oko kojih se pregovara. Od njih se ocekuje jos 4-5 miliona, samo Manojlovic 2m. Po nekim informacijama je Le Talek takodje vec prodat za 600k u Arsenal Tula, tim ciji je trener Grof Bozovic.

Da, Zvezda ce i pored dovodenja velikog broja igraca opet smanjiti dug, zato sto pametno posluje. Najpametniji potez do sada je potpisivanje ugovora sa Ricmondom Boacijem, koji ce kada bude odlazio sigurno vredeti bar 3 miliona eura, a dosao je skoro besplatno.

Ljudi koji ovde ostavljaju komentare retko kada barataju cak i najosnovnijim informacijama, vec komentarisu pausalno i refleksno.

Za sada sjajan prelazni rok ako se izuzme nedovodjenje adekvatnog stopera, ali to je problem svuda u svetu. Stoperi su najtrazenija roba. Van Dajk je dostigao cenu od 80 miliona zbog takve situacije.

Inace mali Ze Markos je doveden da se polako uklapa u tim i predstavlja zalog za buducnost, a ne instant pojacanje. Njegov ulazak u prvi tim je planiran za prolece.

Nemke

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 7. jul 2017 21:26)

Lično od tvojih para.Eto ti sad znaš.Odnosno od para svih navijaca partizana,sve vase pare koje dajete za porez idu nama.Ja bih vam prepurucio da ne placate porez.

Istina

pre 6 godina

treba ukinuti u zvezdi mladje kategorije , trenere istih oterati , mislim trosak a godinama niko i ne racuna na njih u prvom timu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kuku leile, 7. jul 2017 22:31

Ali zato je komsija mali imao 5 igraca u svom timu,iz Zvezdine skole,zato sto su veliki proizvodjaci.

Donald

pre 6 godina

Zvezda ima uz Babica koji je talentovan fantasticnog centralnog defanzivca koga guraju na mesto defanzivnog veznog a to je Racic. Racic je duplo veci potencijal od Milenkovica koji je iz Partizana otisao u fiorentinu. Decko ima tehniku za stopera odlicnu za veznog igraca ne, ima visinu, snagu , inteligenciju defanzivca, nema kreaciju za veznjaka...Tako da iduce sezone zvezda ima tri odlicna mlada stopera Babic, Ze Markos, Racic.

Ove sezone tim zvezde treba a izgleda ovako...Manojlovic-Stojkovic, Racic, Babic, Andjelkovic - Jovicic, kanga, adzic, rikardinjo - pesic, boakye. na klupi...gobeljic, savic, milosevic, ze markos, milijas, ruiz, viveiros, ilic, vucicevic, jovovic, le talek, milic. Prodati Srnica, frimponga i donalda.

Siguran sam da bi ovakav tim igrao odlican fudbal i imali bismo spreman tim za sledecu sezonu uz eventualno pojacanje na poziciji desnog i levog beka zbog godina andjelkovica inace je najbolji igrac i venog ako rikardinjo ne opravda poverenje.

banedelija

pre 6 godina

Ovde komentarisu ljudi koji nemaju pojma o sportu.Dakle Zvezda je prodala Plavsica,Ristica uzela preko 3Milke doveli pojacanja za 1,5 i be znam sta nije jasno!!!Dalje Zvezda je dugovala preko 50M od toga vecina na plate igraca koje nisu dobijali slabo su prodavali igrace i skupilo se to su lazne pare.A partizan je za 15god prodao igrace za preko 100M Gde su pare????

Hell

pre 6 godina

Ubise se navijaci Zvezde da kevcu odkud Partizanu pare,a oni po obicaju svakog prelaznog roka dovedu po 8-9 igraca i to je ok?! Koga je to Partizan doveo,koliko ja znam nikog,tj 1-2 ali neke anonimuse koje niko nece,jedino se pominke taj Suma kao neki ekstra igrac mada od toga ocigledno nema nista jer se suvise oduzilo. Prema tome zvezdasi vise da se ne javljate ako imate obraza

Svetozar Mijailovic

pre 6 godina

Izvini, a od kojih para su plaćeni Plavsić, Donald, Kanga, Srnić, Le Talek, Ruiz... ?
(Onako pitam..., 7. jul 2017 23:02)

Gazprom je tada dao jednu ratu Zvezdi unapred da bi mogla da sanira neke gorece dugove i dovede par igraca. To je izmedju 4 i 5 miliona eura. Svi igraci koje ste naveli su dovedeni za ukupno obestecenje od 1 milion eura. Kada budu otisli Zvezda ce od njih dobiti obestecenje od 5 miliona eura. Plavsic i Donald su vec prodati za ukupno 2 miliona, ostali sa spiska su pred prodajom. Da ste naveli jos i Vieiru i Ibanjeza iz tog prelaznog roka dobit bi bila jos i veca jer za njih nije placeno obestecenje, a kad su otisli Zvezda je od njih prihodovala 1,9 miliona eura. Dakle Zvezda je u te igrace ulozila 1 milion i izvukla dobit od 7 miliona. Za neke igrace posle samo godinu dana igranja, za neke posle dve.

Jos ako dodamo da su u medjuvremenu prodata "zvezdina deca" Grujic, Jovanovic, Jovic, Rajkovic i Ristic za ukupno 15 miliona eura, dolazimo do vrlo ozbiljnih cifara dobijenih u samo dve poslednje godine. Pre toga je Zvezda jako dugo, fgodinama, nije imala nijednu ozbiljnu prodaju, sto je pruzrokvalo dug.

Posle svih ovih brojki javnost se fokusira na greske poput Stefana Ilica koji je kostao 50ka eura ili Pavkova koji je kostao 300k eura. U redu je, greske treba smanjiti na minimum i upravu svaki put kritikovati i za najsitniju, ali im takodje treba priznati da ekonomski rade vrlo ozbiljan psoao u stabilizovnju poslovanja i smanjivanju duga.

nista o nicemu

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 7. jul 2017 21:26)

Ako ti je do narodnih para seti se da Partizan ne placa zakup stadiona vojsci, e to su nase pare godinama

marsal

pre 6 godina

Konacno, godinu i po cekam da dovedu lako pokretljivog stopera. Bojim se da drugog jos nemamo, ne znam u kom je stanju taj Babic. Jos levi bek i jedan majstor u vezi i mozemo bar da vidimo neku igru napokon. Ne igramo nista otkako su otisli Gruja i pogotovo Katai.

Msc_stefan

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Mali je bio kapiten u18 Brazila, šta mu se posle desilo Bog zna. Za svoju visinu dosta pokrerljiv, dobro anticipira, skočan. Jedino je upitna koncetracija s` kojom su brazilski štoperi na Vi. Kako bilo, od PingPonga i Vujadina je bolji 2 klase lagano, bez gledanja i priprema.

41+

pre 6 godina

Od kojih para?, Evo ja zavukao ruku u novcanik i dao. Kada se nesto voli nije tesko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zuja, 7. jul 2017 21:07)
U ciji novcnik si zavukao ruku?

Бобан

pre 6 godina

Таман сам се забринуо да ће да се поквари просек од 10 нових играча по прелазном року...

Msc_stefan

pre 6 godina

Na moj komentar o parama i strancima samo dobijam odgovor za novac i to ironicne odgovore. Naravno da i Partizan i Zvezda trose drzabne pare, ali Vi ga bas preterujete, Partizan je bar imao rezultate,prodaju igraca, Vi nista.....
Ono sto je najbitnije jeste da su samo 4 stranca dozvoljena a vi ih imate jos malo pa ceo tim! E sada ili ce se deliti pasosi po hitnom postupku, ili se traziti kako je Rikardinju baba bila Srpkinja pa je i on Srbin ili ce kao prosle godine menjati pravila dok ne kupite koliko Vam treba pa ce toliko stranaca biti dozvoljeno!!!!

sever

pre 6 godina

Do sada su otisli Petkovic, Plavsic, Ristic, Poletanovic, Vujaklija, Sikimic, Orlandic, Stefan Ilic, Lukovic.

Uskoro odlaze Donald, Srnic, Le Talek, Ruiz, Kanga.

Vracena nasa deca Stojkovic i Savic (bez obestecenja), zatim je dosao Gobeljic (100 000), Rikardinjo (bez obestecenja), Pesic (750 000), Jovicic (500 000) i Babic (pozajmica bez obestecenja sa pravom otkupa). Ze Markos je dosao bez obestecenja i to je zalog za beuducnost.

Dakle, otislo je do sada 9 i uskoro jos 5 odlazi , ukupno 14 igraca. Doslo je ukupno 8 igraca od kojih je za samo tri placeno obestecenje.

Finansijski cemo dobro profitirati ( ne racunajuci rasterecenje zbog plata jer ce ove sezone biti manje 7-8 igraca), ali koliko treba vremena da se tim uigra to je pitanje.

Onako pitam...

pre 6 godina

@Svetozar Mijailovic, 7. jul 2017 22:23

Izvini, a od kojih para su plaćeni Plavsić, Donald, Kanga, Srnić, Le Talek, Ruiz... ?

Оће то

pre 6 godina

@Ja lepo rece, pre dve nedelje....Nece biti dresova za sve !!!
(Batko, 07. jul 2017 21:01) У школу да поновиш граматику!

Braca

pre 6 godina

Bio je kapiten U19 selekcije Brazila, i sledece godine potpisao CETVOROGODISNJI ugovor sa klubom iz Jelen Super Lige. Ovde nesto zestoko nije u redu!

zoran ivkovic

pre 6 godina

dobro decko je potpisao nek mu je sa srecom . nagomilala je igrace zvezda i ima tu dobrih igraca ali zvezdi treba ofanzivni vezni ...bolje reci plejmejker ekipe ....to fali godina ....zaista to bi mnogo doprinelo poboljsanju igre ....kanga to igra ali nije taj kalibar ,nema ni tu lucidnost .....ovo do sada je sve talentovano stiglo

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacki-visokoskolci

pre 6 godina

Jel to placeno od onog kredita, platis ratu odpisu ti cjelu sledecu?
 (Raso, 8. jul 2017 08:32)

Ne, preteklo od onog platis prva tri razreda osnovne, a dobijes cetvrti gratis.

fenomen

pre 6 godina

Kad im trener kaze da istrce par krugova ili ako odu u kosutnjak u prirodu da trce i ako svi pod ugovorom budu prisutni svako bi pomislio da je maraton u pitanju. Da li je prebacena cifra od 50 igraca pod ugovorom? Poz.

Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije

pre 6 godina

Uskoro ce poceti da nestaje ako nastavi da se bahati.
A gradjani gladuju...
 (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 8. jul 2017 01:28)

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"

Toto-ko-tunjo-i-Franjin-Juventus

pre 6 godina

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"
(Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije, 8. jul 2017 10:52)

Pa i ja bi se zahvalio premijeru da mi odbije skoro 20 miliona evra kosarkaskom klubu i jos 30 miliona evra za fk i to sve preko noci carobnim stapicem..kako cete vi da puknete kad sve ovo dodje na naplatu:D
(Albanske "prijateljske" 1945, 8. jul 2017 18:41)

Ma doslo vec na naplatu. I reci prave sume-oprosteno 60 miliona kosarkaskom klubu i 100 miliona fudbalskom. Opet, ne znam da l' je to i jedan posto od svakodnevnog sedamdesetdvogodisnjeg iznajmljivanja stadiona i njegove infrastrukture stranom klubu.

Giocatore

pre 6 godina

@banedelija...stici ce vas beogradska zona kad-tad pa ces imati vremena da naucis da racunas koliko vam treba da se vratite...novcem od Plavsica je otplacen dug od milion evra(otpisano 5.5) Marfin banci tako da ne znam sta je tu vise od 3 milke za njih dvojicu, a imacete bar 10 pojacanja

okocha dzej

pre 6 godina

zvezda posluje sa terzicem izuzetno pametno ...kupuje jeftino a prodaje skupo,skuplje...kao neki trzni centar gde se vrsi ogroman promet robe i novca,tako da terzica treba ostaviti da nastavi zapoceto ,eventualno mu prikljuciti gospodina chovica i to je to!!rezultati ce doci sami po sebi ,kad tad!!ima zvezda potencijal da izadje na zelenu granu!!uprava je vrlo sposobna,igracki kadar ima kvantitet a iz toga ce izbiti i kvalitet!narod i gradjani to podrzavaju,uglavnom se navija za zvezdanu,valjda im uslo u krv sto bi rekli...tako da samo napred,bice to dobro!!

nenad

pre 6 godina

Konacno, godinu i po cekam da dovedu lako pokretljivog stopera. Bojim se da drugog jos nemamo, ne znam u kom je stanju taj Babic. Jos levi bek i jedan majstor u vezi i mozemo bar da vidimo neku igru napokon. Ne igramo nista otkako su otisli Gruja i pogotovo Katai.
(marsal, 7. jul 2017 20:34)
Da druze igra zvezde se raspala odlaskom Grujića a dolaskom le taleka a posle i kataia . Plašim se da nam za ove kvalifikacije nema spasa. Sve ke kasno i sam Mesi sutra da dođe

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ode dug ispod 20 miliona.Ali citam u nekim komentarima kazu da je ovaj baha odigrao 3 utakmice,u tom slucaju neka ga Zvezdana sto pre dovede.

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

@Svetozar Mijailovic
"Za sada sjajan prelazni rok ako se izuzme nedovodjenje adekvatnog stopera"

Hahahahahaha, pa ovo je hit izjava! Nećeš pet komada?! Oćeš osam? :D :D :D

bastilja

pre 6 godina

Mene vise ne interesuje od kojih para, jer se to zna od narodnih! Nego koji je to stranac po redu, zar nije od ove godine dozvoljenjo samo 4? !!!!!
(Msc_stefan, 07. jul 2017 21:26)

Kako od kojih para? Pa od TV pretplate, zato je obavezna, kako to jos niste povezali.

tonyto

pre 6 godina

Ma staje Zvezda vec protiv Kazakstanaca!
Ne moze njima ni Garinca da pomogne....a i taj brazilac ko zna s kog je konopca spusten,da je dobar ne bi dosao da se krlja u beton takmicenju kakvo.je nase....

rade

pre 6 godina

Da li se iko seca pre mesec dana gospodin Terzic je napao sve institcije i one koji su blizu fudbala, kako mu je velikom zaverom oteta titula. Pa zasto sada menja komletan tim I usput dva trnera. KOMEDIJA, ALI O TOME NIKO NISTA NE PISE A PROZVANI MUDRO SUTE.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

od kojih to para? Proradio bankomat
(provincijalac, 07. jul 2017 20:16)
Pretpostavljam od prodaje Plavsica, Ristica, Petkovica...Vec ih je 10 napustilo Zvezdu, a i ostali su na prodaju, ako se pojavi neka ponuda (Donald, Kanga, Le Talek...)
Problem je sto se prodaju nasa deca, a dovode stranci sumnjivog kvaliteta, koji ako se pokazu kao iole solidni, posle prve godine odlaze. Kako u Zvezdi, tako i u Partizanu. I svi to dobro znate, ali ajde da napiseete tek nesto...
Partizan uspeo da zadrzi Leonarda i to je prvi put, koliko ja znam, da se tako nesto desi. To je super za njih, ali u 100 marki da ce da pakuje kofere, ako ne prodju u Evropu. Sve vec vidjeno.

taktika

pre 6 godina

Svima je jasno da dr kupuje navijače i sebi vreme...jer ukoliko komšije ispadnu od nikad jačih Kazahstanaca krenuće priča kako je šteta što pojačanja malo ranije nisu došla...pod a) ko će biti kriv što nije tim skockan pred Evropu...trener sigurno nije...pod b) ako ćemo iskreno dr je prošle sezone govorio o tome kako imate strašan tim, za klasu iznad recimo nas...zašto mu uopšte i trebaju pojačanja, normalno bi bilo da je sve zadržao i igrama u Evropi zapušio usta svima koji su govorili da vam je tim bio očajan i da je igrao sve zatvorene utakmice u Srbiji...ali već protiv Malte se videlo da je dr lagao , kao i x puta do sada....zato sad brže bolje kupuj...ali komšije, rođaci da uzmete i Mesija, Ronalda i njima bi trebalo neko vreme da se uklope, da napravite igru, tim...a kamoli od ovih odbačenih igrača koje uzimate...da uđete u grupe nemate šanse. Doktora ako imate obraza onda niko neće spasiti, ima da leti sa celom upravom, a onda ćete viditi šta je ostavio iza sebe...

Albanske "prijateljske" 1945

pre 6 godina

...i kroz plac uzvikuju "Hvala, premijeru!"
(Toto-ko-tunjo-i-zagrebacke-mudrolije, 8. jul 2017 10:52)

Pa i ja bi se zahvalio premijeru da mi odbije skoro 20 miliona evra kosarkaskom klubu i jos 30 miliona evra za fk i to sve preko noci carobnim stapicem..kako cete vi da puknete kad sve ovo dodje na naplatu:D

OLAF

pre 6 godina

Potpuno pogresno predstavljanje mladog stopera iz Brazila.. On nije potpisao za Barselonu tako da njegov kvalitet da moze da iznese loptu iz opasne zone driblingom je potpuno neupotrebljiv.. On ce igrati u Zvezdi koja se bori za sampionsku titulu u verovatno jednoj od najslabijih liga u Evropi... Bilo bi lepo kada bi se pisalo u nekom realnom tonu ... ispade zvezda skinula barsi stopera...

danguba

pre 6 godina

Ajte vas nekoliko miliona, koliko tvrdite da vas ima, odrecite se najnovijeg modela patika i iskazite ljubav prema klubu..., izvucite svaki po 100 eura, skupite ladno 500 mil., otkupite dug i klub i skinete mi se vise sa grbace.
Sta, necete? Ostace Bogdanov bez posla? Kuda sa stranackim uhljebima u upravi?
I da, lako je sa tudjim gloginje mlatit...

e

pre 6 godina

Dobro je ovo sa pojacanjima, ali mislim da bi najbolje pojacanje zvezda napravila da dovede nekog boljeg nemackog trenera. Fudbalski treneri nemacke su najbolji na svetu slicno kao nasi treneri kosarke ili vaterpola.

dking

pre 6 godina

Oklen pare rođaci?!? Mnogo je to, i suviše para za ganjanje prvenstva i kupa po srpskim livadama. Inostrane pašnjake ne bi da pominjem, degutantno je.

tassotty

pre 6 godina

@Donald
Ti si ili otac ili rođeni brat tom Račiću. Dovoljno mi je bilo da odgledam drugo poluvreme protiv Florijane i da shvatim da je momak promašio sport.

neko

pre 6 godina

(Svetozar Mijailovic, 8. jul 2017 12:07)
hvala na informacijama, za pavkova sam bio iznenađen za ugovorenu visinu obestećenja, ako je ovaj prihod tačan onda je to i više nego pozitivna stvar. jedino nam malo fale rezultati ili proslogodisnji protiv ludogorecaali sa dugovima i ne moze mnogo bolje

Nikola

pre 6 godina

Zvezda kad kaze pojačanje, misli na brojčano pojačanje, da ih je što više, ono kao kad policija traži pojačanje... Njima treba 2 godine za uigravanje, koja bre Liga Evrope! Volim zvezdu, ali ovo je cirkus od organizacije.

marsal

pre 6 godina

Nenad@. Voleo bih da nisi u pravu, a bojim se da jesi. Kako god, sa ovakvim timom do sada bilo bi kasno i za iducu godinu, mora se konacno krenuti ka boljoj igri.

mandrak

pre 6 godina

Dragane Mladenovicu,jos uvek imas poverenje nas pravih cigana.....nije ti lako...znamo,al daj bre....nase klince da guramo,par sezona....znam da ti to mozes,tebe ne zanimaju menadzerske sheme,gurajte nase klince,brazilac ko brazilac,nek je dobrodosa....ali posle Vidica...Bunjevcevica,daj....ne mogu da verujem da ne mozemo krstenog stopera da izbacimo!

Istine bez

pre 6 godina

TERZICEV RUKOPIS,FORSIRANJE ZVEZDINE DECE ?????????

2015-16
Slavoljub Srnic,Srdjan Plavsic,Damien Le Tallec,Mitchell Donald,Bruno Matos,Uros Racic,Luis Ibáñez,Idan Vered,David Babunski,Nemanja Supic,Aleksandar Katai,Zoran Rendulic,Hugo Vieira,Édson Silva,Predrag Sikimic,Mitchell Donald,Djordje Despotovic,Josh Parker,Ifeanyi Onyilo,

2016-2017
Milan Pavkov,Stefan Milosevic,Abraham Frimpong,Milan Senic,Stefan Ilic,Srdjan Vujaklija,John Jairo Ruiz,Drasko Djordjevic,Khalid Aucho,Marko Poletanovic,Pablo Mouche,Nenad Milijas,Thomas Phibel,Andrija Lukovic,Nemanja Milic,Guélor Kanga

2017-18
Aleksandar Pesic,Branko Jovicic,Marko Gobeljic,Vujadin Savic,Zé Marcos,Ricardinho,Srdjan Babic,Filip Stojkovic,Richmond Boakye(istekla pozajmica i dosao)....

za sada 40+ novih igraca

Predrag

pre 6 godina

Sve pridoslice u Zvezdi treba isprobati, videti ko se sa kim uklapa, ko od njih nesto vredi i ko moze da ostane...A za sve to treba dosta vremena koje Zvezda sada nema. Plasim se da se istorija od prosle godine ponavlja i da lako moze da se desi da zbog neuigranisti lako ispadnemo vec od Kazahstanaca.

stefko

pre 6 godina

kad pocnete da se prepucavate koliko zvezda i partizan duguju,odakle im pare itd,zapitam se sta vam je,je l se pravite blesavi?desetak god nam prvenstvo nije regularno,kako koja politcka garnitura dodje uzima i sakom i kapom,uzi krug ljudi krade inod jednih i od drugih,a vi se prepucavate,oko cega?!navijam za zvezdu,ali odavno sam prestao sa zarom da gledam,zato sto vidim sta se desava vec dugo.a sto je najgore,ne prepucavajubse samo klinci,sto i mogu nekako da razumem,nego i stariji ljudi