Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.06.2017.

20:35

Mrkela: Ne žurimo s pojačanjima

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da se neće žuriti s dovođenjem pojačanja i da je fokus na fudbalerima koji su ponikli u klubu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Mrkela: Ne žurimo s pojačanjima
Foto: Getty images

"Ugovori neće biti potpisivani s nekim tek tako. Tražimo prava rešenja i verujem da ćemo u najkraćem mogućem periodu imati nešto novo", rekao je Mrkela.

Zvezda je do sada dovela dvojicu fudbalera, Marka Gobeljića iz Napretka i Filipa Stojkovića iz Minhena 1860, a uskoro se očekuje i potpis brazilskog veznog igrača Rikardinja, dok je na probi Šveđanin Filip Helkvist.

"Verujem da će za dan, dva i to biti završeno", prokomentarisao je Mrkela priču o Rikardinju.

Mrkela je ponovio da će Zvezda ići u pravcu da afirmiše igrače iz svoje škole i da vraća one koji su tu ponikli.

"To je svakako pravac kojim ćemo ići. Radi se na tome da bude još povrataka", rekao je sportski direktor Zvezde.

Crveno-beli se nalaze na pripremama na Zlatiboru, odigraće dve test utakmice sa reprezentacijom Užica i Rudarom iz Pljevalja, u Beograd se vraćaju 24. juna, a 29. igraju prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Žreb je u ponedeljak, 19. juna u sedištu UEFA u Nionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve