Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.05.2017.

14:33

FSS odložio odluku ko će igrati u Evropi

Na Komisiji za licenciranje, Fudbalski savez Srbije trebalo je da odluči ko će se Partizanu, Crvenoj zvezdi i Vojvodini priključiti u Evropi.

Izvor: PT

Autor: PT

FSS odložio odluku ko će igrati u Evropi
Starsport

Sezona je završena, a stanje na tabeli kristalno je jasno, pošto je četvrtoplasirana ekipa na kraju sezone lučanska Mladost.

Međutim, komisija nije uspela da odluči, zbog lošeg poslovanja Mladosti u poslednjih nekoliko godina, pa nam je u savezu rečeno da će u četvrtak biti doneta konačna odluka.

Ovu situaciju želi da iskoristi petoplasirana ekipa na kraju ligaškog dela, niški Radnički, koji uporno ukazuje na neregularnosti u poslovanju Mladosti u poslednjih nekoliko godina.

Iz Radničkog čak navode da FSS nije smeo Lučanima da dozvoli da igraju u najjačem srpskom fudbalskom takmičenju, zbog blokade u kojoj se nalazi klub.

Na kraju dva kluba pomno iščekuju konačnu odluku Fudbalskog saveza Srbije i Komisije za licenciranje, a bilo koja da bude donešena već se dovoljno prašine diglo oko ovog slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve