Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.04.2017.

09:15

Zidan: Kada anulirate prednost sa igračem manje...

Trener Real Madrida Zinedin Zidan smatra da je njegova ekipa morala pametnije da odigra 'El Klasiko' u kojem je Barselona pobedila sa 3:2.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zidan: Kada anulirate prednost sa igračem manje...
Foto: Getty Images

Lionel Mesi je sedam sekundi pre kraja utakmice utišao Bernabeu i pogodio za 3:2, pobedu Barselone i interesantniju šampionsku trku između dva najjača španska kluba.

Barsa je posle gola Rakitića u 73. minutu imala prednost od 2:1, a kada je Serhio Ramos pet minuta kasnije isključen, 'Blaugrana' je trebalo samo da se odbrani sa igračem više.

Madriđani su sa 10 igrača na terenu uspeli da daju Barsi gol za izjednačenje u 85. minutu, a Rodrigesu su za to bila potrebna samo tri minuta u igri.

Međutim, Mesi je pogodio u nadoknadi vremena, a Real nije uspeo da sačuva nerešen rezultat i osvoji bod.

"Ne možemo da budemo srećni. Imali smo mnogo šansi za gol tokom cele utakmice ali nismo mogli da iskontrolišemo utakmicu. Razočarani smo rezultatom, kada izjednačite na 2:2 sa deset igrača morate malo više da razmišljate i malo drugačije da se branite", rekao je Zidan.

"Kada ne rešavate situacije na pravi način ovakve stvari se mogu desiti i desile su se", kaže Zidan.

Kristijano Ronaldo je bio jedan od igrača koji su imali šansu da daju gol i dovedu Real u prednost.

"Mislili smo da možemo da damo treći gol, a kod izvođenja auta se nismo lepo namestili i desilo se šta se desilo", rekao je najbolji pojedinac Reala.

Mesi je postigao dva gola (33. i 92. minut) ali su u Realu saglasni da nije samo Argentinac "kriv" za to što su izgubili utakmicu.

U trenucima kada je imao prednost na terenu, Real je nije iskoristio, pa je Barselona sa 'Bernabeua' odnela ceo plen i trenutno se izjednačila po broju bodova sa Realom na 75.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve