Nova vest
Fudbal

Subota, 15.04.2017.

21:06

Čelnik Brodarca davio igrača Čuke?

Brodarac je u poslednjim minutima došao do boda protiv Čukaričkog u 24. kolu Omladinske lige, ali je fudbal ostao u senci zbog incidenta na meču.

Izvor: SM

Autor: SM

Čelnik Brodarca davio igrača Čuke?

Ekipa s Banovog brda povela je u 93. minutu, a odmah potom izjednačio je Brodarac.

Kako prenosi "Mozzartsport" bilo je dosta tenzija na meču, a reprezentativni bek ekipe s Banovog brda, Sava Radić obasnio je kako je došlo do incidenta.

"Naš golman je sudiji rekao da u jednoj situaciji nije bio ofsajd, a onda je čovek, mislim da je to direktor Brodarca Lita (Dragan Ilić, prim.aut) skočio kraj aut linije i počeo da viče: ’Beži bre, šta ti znaš magare jedno’. Pošto igram desnog beka, bio sam tu blizu i samo sam mu rekao da mi ne vređa saigrače. Dobio sam žuti karton zbog toga", kaže Radić i dodaje:

"Na poluvremenu me moj trener zove, prilazim, nisam ništa očekivao, da vidim samo u čemu je problem. A on mi se (Dragan Ilić) onda unosi u lice, hvata me za gušu, za vilicu, i kaže: ’Šta je bilo čupavi?’. Možda je hteo da reagujem i dobijem drugi žuti, odnosno crveni karton. Ostao sam hladnokrvan i tu se završilo. Početkom drugog poluvremena mi je pružio ruku dok sam izlazio na teren... Može otac da mi bude i stvarno nije bilo potrebe za ovako nečim. A moram i da kažem da su igrači Brodarca bili skroz kokretni sve vreme", završava Radić.

Crvena zvezda je bila ubedljiva protiv Rada sa 6:1 i sada razlika između vodećeg Brodarca i drugoplasirane ekipe Omldinske lige iznosi samo tri boda, a do kraja borbe za Ligu šampiona za mlade ostalo je još šest kola.

U ostalim mečevima Partizan nije uspeo da pobedi na gostovanju protiv Vojvodine (1:1) i definitivno su ispali iz trke za prvo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve