Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.03.2017.

12:16

Barselona ogorčena zbog suspenzije Mesija

Barselona je kritikovala je odluku FIFA da sa četiri utakmice suspenduje Lionela Mesija za utakmice Argentine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Barselona ogorčena zbog suspenzije Mesija

Katalonci smatraju da je kazna za njenog najboljeg fudbalera previsoka, nakon što ju je Mesi zaradio zbog psovanja sudije na meču protiv Čilea prošlog petka.

"Barselona izražava iznenađenje i ogorčenje na reakciju Disciplinske komisije FIFA. Kazna od četiri meča nije poštena i potpuno nesrazmerna. Pružamo podršku Lionelu, pravom primeru kako bi jedan fudbaler trebalo da se ponaša na i van terena", navodi se u saopštenju.

Mesi nije igrao u porazu Argentine u Boliviji (2:0), posle kojeg su "gaučosi" došli na tek peto mesto tabele južnoameričkih kvalifikacija koje vodi u baraž.

Neće igrati protiv Urugvaja, Venecuele i Perua. Kapiten Argentine biće spreman tek u poslednjem kolu kvalifikacija za gostovanje Ekvadoru 10. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu