Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.02.2017.

18:45

Italijani tvrde da su klinci prodati, Iliev negira

U medijima se pojavila informacija da će fudbaleri Partizana Nikola Milenković i Dušan Vlahović karijeru nastaviti u Fiorentini, ali je Iliev to demnatovao.

Izvor: SM

Autor: SM

Italijani tvrde da su klinci prodati, Iliev negira
Foto: StarSport

Tu informaciju preneo je italijanski novinar Đanluka Di Marcio koji navodi da se vrlo brzo očekuje realizacija transfera ta dva kluba.

Čak je objavljena i vrednost ugovora.

Partizan bi za štopera Nikole Milenkovića trebali da dobije pet miliona evra plus 15/20 procenata od naredne prodaje, a za Vlahovića 1,5 milion evra, s tim što bi napadač ostao u Partizanu do januara 2018. godine.

Međutim, sportski direktor kluba iz Humske u izjavi za MONDO demantovao je ove navode.

"Ja lično nikada nisam pričao sa ljudima iz Fiorentine. Za taj sastanak ne znam. Kada sam u decembru bio u Italiji, neki drugi klubovi jesu pokazali interesovanje, pogotovo za Milenkovića. U međuvremenu, bila je ponuda Anderlehta za njega (u januaru tokom priprema na Kipru, prim. aut.), a ušao je u igru još jedan nemački klub. Verujem da će za njega krenuti licitacija. Ono što ja znam jeste da su za Milenkovića ozbiljno zainteresovana 3, 4 kluba, a nijedan od njih nije Fiorentina”, rekao je Iliev i dodao:

"U ovom poslu, svako želi sebi da izgradi najbolju poziciju, svako ima neku svoju poslovnu kombinaciju, plan kako da nešto završi. Tako je i ova, ko zna ko su ti koji su se predstavili kao ljudi iz Fiorentine, možda su neki agenti... U svakom slučaju, ne bi me iznenadilo da se ubuduće pojavljuju slične informacije. Ponavljam, za Milenkovića jesu zainteresovana bar tri kluba, a nijedan nije Fiorentina".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu