Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.02.2017.

09:47

Žardim: Šou za navijače, daleko je od gotovog

Trener Monaka Leonardo Žardim rekao je da promašeni penal Radamela Falkaa je ključni trenutak utakmice sa Mančester sitijem u Ligi šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Žardim: Šou za navijače, daleko je od gotovog
Photo by Stu Forster/Getty Images

Fudbaleri engleskog kluba savladali su Monako 5:3 u prvom susretu osmine finala, iako su ‘Kneževi’ vodili 1:2 i 2:3.

Falkao je pri vođstvu 1:2 imao priliku da postigne gol sa bele tačke, ali je dvostrukom strelcu na ovoj utakmici Vili Kabaljero odbranio inače očajan šut.

"Napravili smo nekoliko grešaka u odbrani i kažnjeni smo. Ključni trenutak utakmice je bio kada smo mogli da povedemo 3:1. Monako je odigrao sjajnu utakmicu, moram da čestitam svojim igračima", rekao je Žardim.

Ipak, Žardim je uživao u utakmici.

"Ovo je možda jedna od najuzbudljivijih utakmica u Ligi šampiona ove sezone. Za navijače, naravno. Ovo je bio sjajan meč za navijače. Verujem da su svi srećni što su svedočili takvom spektaklu".

Portugalac veruje da je u dvomeču i dalje sve otvoreno.

"Naporno smo radili da priredimo šou jer smo strastveni ljubitelji fudbala i želeli smo da udovoljimo navijačima. Postići tri gola u Mančesteru protiv Sitija je veliki šou. Bila je ovo fantastična utakmica. Imamo još 90 minuta, igramo kod kuće i ovo je daleko od gotovog", zaključio je Žardim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve