Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.02.2017.

10:45

Liga Evope: Pogba vs Pogba i Srbi na sve strane

Posle Lige šampiona, došao je red i za nastavak takmičenja u najmasovnijem evropskom takmičenju – Ligi Evrope.

Izvor:

Autor:

Liga Evope: Pogba vs Pogba i Srbi na sve strane
Getty Images

Program u osmini finala otvaraju Krasnodar i Fenerbahče od 17 časova, dok su preostali susreti u standarnim terminima – od 19, odnosno 21.05..

Ima nekoliko zanimljivih parova koji obećavaju dobar fudbal, a kao derbi ističe se susret Viljareala i Rome na 'El Madrigalu'.

U isto vreme, PAOK će u Solunu dočekati ekipu Šaklea, dok će se na Old Trafordu odvijati duel braće Pogba – Pola u dresu Mančester Junajteda i starijeg Florentina, defanzivca Sent Etjena.

Legiju, našeg Miroslava Radovića, čeka duel u Varšavi sa amsterdamskim Ajaksom, a Bešiktaš Duška Tošića putuje na noge Hapoel Ber Ševi.

S druge strane, debi za novi tim mogao bi da ima kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, pošto Zenit iz Sankt Peterburga čeka duel sa Anderlehtom u Briselu. U timu domaćina mogao bi da se nađe Ivan Obradović.

U terminu od 19 časova takođe ima nekoliko zanimljivih okršaja u najavi, a u prvi plan 'iskaču' susreti Borusija Mehengladbah – Fiorentina, odnosno Selta Vigo – Šahtjor Donjeck.

U oba meča na terenu će se naći srpski internacionalci – Nenad Tomović zauzeće svoje mesto u zadnjoj liniji 'Viole', dok će Nemanja Radoja još jednom predvoditi vezni red tima iz Galicije protiv neugodnih Ukrajinaca.

Olimpik iz Liona očekuje gostovanje u susednoj Holandiji ekipi AZ Alkmara, a Astra Đurđu ugostiće Genk, bivšeg defanzivca Vojvodine Stefana Nastića,

Centarfor 'Orlova' Andrija Pavlović pokušaće da donese Kopenhagenu što bolji rezultat protiv Ludogoreca u Sofiji, dok će Stefan Mitrović i odbrana Genta imati zahtevan posao protiv gostiju iz Londona – Totenhem Hotspura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu