Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.01.2017.

17:23

Delofeu stigao u Milan

Fudbaler Evertona Đerar Delofeu doputovao je u Italiju kako bi završio prelazak na šestomesečnu pozajmicu u Milan.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Delofeu stigao u Milan
Getty Images

Španskog krilnog napadača dele samo lekarski pregledi od potpisa za velikana sa San Sira, koji dolazi na insistiranje sportskog direktora Adrijana Galijanija.

Everton je na leto 2015. godine doveo Delofeua iz Barselone, s tim da su Katalonci ubacili povratnu klauzulu, ali ona neće praviti smetnje prilikom transfera u Milan.

Ovaj 22-godišnji fudbaler ove sezone se nije naigrao pod vođstvom menadžera Ronalda Kumana, za razliku od prošle, pošto je odigrao 11 utakmica u Premijer ligi, ulazeći uglavnom sa klupe.

Đak čuvene Barselonine La Masije tokom karijere nosio je dres Sevilje, a odigrao je i jedan meč za A reprezentaciju Španije, nakon što je sa velikim uspehom igrao za sve mladje selekcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve