Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.01.2017.

14:40

"Bela blatuša" videla Tavambu, "šestica" Partizana

EKipa Partizana savladala je BSK iz Borče u prijateljskom meču odigranom na "blatuši" ispod južne tribine stadiona u Humskoj – 6:1 (3:1).

Izvor:

Autor:

StarSport

Crno-beli su bili efikasni protiv drugoligaša na snegom prekrivenom terenu, a navijači, njih malo više od 100, su imali priliku da na delu vide poslednje pojačanje kluba napadača Leandrea Tavambu.

Gosti su poveli već u četvrtom minutu preko Kikovića, ali je Partizan već do odlaska na odmor napravio preokret – pogocima Uroša Đurđevića u 21. i 34, odnosno Marka Jevtovića u 37. minutu.

Nastavila je Marka Nikolića u istom ritmu, da bi posle 12 minuta igre u nastavku mrežu Borčanaca pogodio i Alen Stevanović. Na 5:1 povećao je Valeri Božinov posle časa igre, pre nego Đorđe Jovanović postavio konačan rezultat u 78. minutu.

Fudbaleri Partizana u četvrtak putuju na pripreme u Sloveniji, biće smešteni u Portorožu, ali će trenirati u Kopru, gde će odigrati i dva test-meča.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve