Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.12.2016.

21:24

Murinjo: Pobeda za Felainija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo posvetio je pobedu protiv Totenhema Maruanu Felainiju, koji je u prošlom kolu skrivio penal.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Murinjo: Pobeda za Felainija
Getty images

Junajted je pobedio Totenhem 1:0 golom Henrika Mhitarjana, a to je Mančesteru bila prva pobeda posle tri remija u Premijer ligi.

"Ovu pobedu posvećujem Felainiju, jer on to zaslužuje. U prošloj utakmici je bio umešan u gubitak dva boda, a na ovaj način hoću da razjasnim da mi je on važan igrač. Navijači mogu da rade šta hoće, a bili su fenomenalni sa nama. Ja samo hoći da im se zahvalim na svemu što nam daju, naročito u periodima kada im mi ne dajemo toliko, tako da sam stvarno srećan sa njima", rekao je Murinjo za Skaj sports posle meča.

"Ova tri boda su čarobna, pogotovo jer su zaradjena protiv vrlo dobrog tima, što nam još više znači. Zato nisam menjao prvu postavu od Evertona, jer tako dobro igra. Igrači dobro igraju...Sada idemo u goste Kristal Palasu i Vest Bromu, što su ponovo teški protivnci. Život nije lak. Srećni smo zbog evolucije tima i zadovoljni smo onim što rade. Igramo vrlo dobro protiv vrlo dobrog tima, što znači da je teže da se igra dobro", rekao je Murinjo.

Trener Mančester junajteda pohvalio je i Mhitarjana.

"Prešao je granicu i postao je bolji igrač nego što je bio. Bio je vrlo talentovani igrač, ali je sada prešao granicu koju drugi igrači moraju da predju. Tražim više od mojih ofanzivnih igrača. Ključni momenti u fudbalu su gubljenje poseda i vraćanje poseda, a Mhitarjan je super u tome. Drugi igrači moraju da se poprave", rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve